Menu
Webinar:

Due diligence lovgivning rykker tættere på – få et overblik og en introduktion til DM&T toolbox

Inden længe kommer der lovgivning om due diligence for menneskerettigheder. Det får også indflydelse på din virksomhed. Vil du være bedst muligt forberedt, inviterer vi til webinar, hvor du også får en introduktion til DM&T’s toolbox, der er bygget op om due diligence.

Eventdetaljer
Dato 8. april 2021 Sted Webinar
Tid 15:00 - 16:00 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

Due diligence-lovgivning rykker tættere på. Både på EU-plan og i en række lande i og udenfor EU, og det får indflydelse på din virksomhed.

Selvom vi endnu ikke ved hvordan den kommende EU-lov vil se ud, ved vi at byggestenene vil være FN’s Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhvervsliv og OECD’s Retningslinjer for Ansvarlig Virksomhedsadfærd. Due diligence, også kaldet nødvendig omhu, er – udover at være et kommende lovkrav – et super godt redskab ift. bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsadfærd.

Derfor har vi i DM&T også valgt at bygge vores digitale toolbox op om due diligence-processen; fra forpligtelse til rapportering.

Hvis du gerne vil vide mere om den kommende lovgivning, og hvilken effekt den får på dit og virksomhedens arbejde, inviterer DM&T til webinar. Her får du status og overblik, ligesom vi gennemgår DM&T’s toolbox, som kan hjælpe dig i due diligence-arbejdet.

Deltag i vores webinar den 8. april 2021 kl. 15-16. Arrangementet er gratis og forbeholdt DM&T’s medlemmer.

Tilmelding sker på kursus@dmogt.dk senest 6. april.

"