Menu

WeChat webinar

Få information om, hvordan din virksomhed kan udnytte WeChats mange muligheder som salgsplatform og styrke eksporten til Kina.

Eventdetaljer
Dato 26. juni 2020 Sted Webinar
Tid 08:30 - 09:30 Tilmelding til Se link i teksten

Øg din eksport ved at udnytte mulighederne på en spændende kinesisk online-markedsplads.

WeChat er et kinesisk socialt medie, lanceret  af Tencent i 2011, og er blevet en af verdens største mobile apps i 2018 med over 1 milliard aktive brugere hver måned. WeChat er en af de førende platforme for salg af mode og sportstøj, livsstilsprodukter og accessories online med millioner af besøg hver måned. I kan eksponere jeres produkter for WeChats mange brugere via applikationens online markedsplads.

Online markedspladser repræsenterer nye digitale forretningsmodeller for omni channel strategien for danske virksomheder. Den initiale investering er væsentlig lavere for salg via online markedspladser sammenlignet med traditionelle eksport kanaler der inkluderer etablering af selskab og/eller gennem agenter i eksportlandene f.eks. i Kina. 

I det sidste årti har e-handel og online platforme allerede haft en betydelig indflydelse på mulighederne for e-eksport og i løbet af corona-pandemien er e-handel blevet den foretrukne kanal for mange nye forbrugere. Denne købsadfærd forventes at fortsætte post corona, hvilket giver anledning til nye forretningsmuligheder for danske virksomheder, der er interesseret i at sælge og eksportere produkter online. WeChat er en af de førende platforme for salg af design og møbler online med millioner af besøg hver måned.

Webinarets indhold: 

  • Erhvervshus Midtjylland velkomst
  • Copenhagen Business School introducerer de nye digitale forretningsmuligheder for e-eksport via Global Online Markedspladser
  • Eksperter fra Gateway O og Greenway Logistics præsenterer WeChat og giver praktisk information om mulighederne på WeChat online markedsplads.

Partnere: Erhvervshus Midtjylland, DI Handel, Copenhagen Business School, Gateway O og Greenway Logistics

Læs mere, og tilmeld dig her

"