Menu
Du kan godt begynde at glæde dig

Årets TOPMØDE-program er klar

10 talere fra ind- og udland står på scenen til årets TOPMØDE. Du er garanteret tankevækkende indlæg, inspiration og tonsvis af ny viden, når branchen samles og sætter fokus på ledelse i forandring. Se programmet her.

Foto: Dennis Morton for DM&T
Foto: Dennis Morton for DM&T

30. august 2023

Når hele branchen samles den 11. oktober til TOPMØDE 2023 i Bella Arena, er det med fokus på ledelse i forandring. Temaet er nøje udvalgt, da branchens ledere på én og samme tid skal lede i foranderlige tider, mens ledelsesbegrebet samtidig er under forandring.

På TOPMØDE har vi udvalgt en række inspirerende talere fra ind- og udland, som inden for fire temaer sætter fokus på nogle af de vigtigste forhold, der definerer branchens fremtid.

Her får du programmet, som ruster og styrker dig til ledelse i forandring.

Køb din billet her

Program TOPMØDE 2023

8:00 – 9:00 REGISTRERING OG MORGENMAD

9:00 Velkomst

Hvorfor taler vi om ledelse i forandring? Professor Mette Vinther Larsen, Aalborg Universitet, har fulgt mode- og tekstilbranchen igennem en årrække med særligt fokus på strategi og ledelse i branchen, blandt andet de strategiske beslutninger og de svære ledelsesmæssige valg under og efter coronakrisen. I fællesskab med DM&T’s adm. direktør Thomas Klausen sætter hun rammen for dagens tema og løfter sløret for, hvorfor branchens ledere skal vænne sig til at agere i polykrise. 

Tema: Bæredygtighed – langt mere end klima

09:20 Biodiversitet er afgørende for din virksomheds fremtid

Carsten Rahbek, professor Københavns Universitet

Biodiversitet er langt mere end et spørgsmål om, hvor mange dyrearter, der findes. Biodiversitet handler om livet på jorden, men det handler også om ressourcer. Netop nu står vi i en biodiversitetskrise, som er så alvorlig, at det vil få alvorlige konsekvenser for verdens indbyggere og erhvervsliv. Glæd dig til en sand øjenåbner, når Carsten Rahbek, en af verdens ledende forskere på området, sætter fokus på biodiversitetens betydning for din virksomhed – det handler bl.a. om adgang til rent vand, som inden for en årrække bliver en af de mest værdifulde og eftertragtede ressourcer, der potentielt kan starte krige.

10:05 Branchens bæredygtighedsindsats- fra why til how

Marie Busck, CSR- og bæredygtighedschef, DM&T

På baggrund af tre store undersøgelser af branchens bæredygtighedsarbejde, den daglige rådgivning af DM&T’s medlemmer og henved 40 møder med branchens ledere om den kommende massive regulering af branchen sætter Marie Busck branchens aktuelle indsats i perspektiv. Vi har allerede konstateret, hvorfor branchen skal forandre sig og i sit indlæg sætter Marie særligt fokus på hvordan det skal ske.

10:15 Globale giganter sætter sammen bæredygtighed øverst på agendaen

Dorte Rye Olsen, Head of Sustainability for Bestseller og Hendrik Alpen, Head of Sustainability Engagement H&M Group

To af branchens sværvægtere giver et unikt indblik i, hvordan de arbejder med bæredygtige initiativer og for at sikre, at bæredygtighed ligger øverst på topledelsens strategiske agenda. Men hvordan gør man det? Og har branchens store aktører et større ansvar end de mindre? Få svar på det, og meget mere, når to branchesværvægtere indtager scenen til en spændende snak om branchens systemiske forandring.

10:45 PAUSE

Tema: En fortsat omskiftelig verden – makroøkonomi og storpolitik

11:15 Hvad kan vi efterhånden forvente af verdensøkonomien?

Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet

Få det store overblik over de vigtigste økonomiske forhold, der påvirker branchen i en verden præget af krig, inflation og alt muligt andet skidt. For tredje år i træk tager Henrik os gennem verdensøkonomien og giver sit bud på udviklingen. Alt sammen uden slideshow men med stort overskud og nuancerede betragtninger, der kan hjælpe dig med at lede i forandring.

12:15 Frokost

Tema: Digitalisering og globalisering som driver for forandring

13:15 The world of AI - and what it means to the lifestyle industry

Henri Schulte & Fredrik Egeskov, Microsoft

AI er her der og alle vegne; særligt generativ AI er talk of the town. Mulighederne virker uudtømmelige, men det kan være svært at omsætte de teknologiske muligheder i egen virksomhed. De to AI-eksperter fra Microsoft giver et indblik i de mange muligheder, mode- og tekstilbranchen har for at udnytte teknologien som co-pilot og gøre medarbejdere, ledere og virksomheder bedre, mere effektive og måske mere idérige.

13:45 Salesforce 2023/24 Shopping predictions

Claudio Cavacini, Industry Solutions & Strategy Director, Retail, Salesforce

Få indsigt i, hvordan en af verdens største digitale platforme for salg, kundeservice og analyser vurderer markedet for livsstilsprodukter nu og i den nærmeste fremtid. Få et unikt indblik i, hvordan salget flytter sig mellem kanaler, og bliv klogere på, hvorfor forbrugerne bliver stadigt mere illoyale, og hvordan man fastholder deres gunst.

14:15 Pause

Tema: Organisationen i forandring

14:45 Forandringer – hvad gør det ved organisationen – og ved den enkelte medarbejder?

Svend Brinkmann, professor, forfatter, foredragsholder mm.

En af de stærkeste stemmer i den danske samfundsdebat indtager årets TOPMØDE med fokus på forandringer og den menneskelige natur. Med afsæt i sin omfattende erfaring med psykologi og menneskers ageren, giver Svend Brinkmann både ledere om medarbejdere en kærlig opsang og gode råd til, hvordan man håndterer hastige forandringer, og hvorfor der ikke nødvendigvis er overensstemmelse mellem ledelsens og medarbejdernes opfattelse af forandringer.

15:45 Opsamling og tak for dag

15:55 – 16:30 DM&T er vært ved en forfriskning

Køb din billet her

*DM&T tager forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet

Køb billet til Ledelse i Forandring

"