Menu

Bæltebrand satser på danskproducerede dametasker

Det danske bæltebrand Bosswik har i 30 år produceret læderbælter. Nu udvider de sortimentet med dametasker produceret i Danmark.

Bosswik
Bosswik

25. januar 2018

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Bosswik har gennem 30 år produceret læderbælter. Sidste år udvidede de sortimentet med smålædervarer i form af kortholdere, seler og keyhangers. Nu kaster de sig over dametasker.

”Det er en produktgruppe, der indeholder stor affektion – en affektion, som Bosswik håber, vil rumme den passion for læder, der har drevet værket i så mange år i Bosswik,” skriver Kristian Bøgh, Marketing & Kommunikation i Bosswik, i en pressemeddelelse.

Taskerne produceres i Danmark på Fyn af læder, der kommer fra kødkvæg i Vesteuropa, og som er vegetabilsk garvet i Italien.

Vi synes, at der er mange fine dametasker, men nærmest ingen af dem bliver produceret i Danmark. Det vil vi gerne ændre på. Kvaliteten på læderet er det bedste, man kan opdrive, og håndværket er dansk,” tilføjer Kristian Bøgh.

Indtil videre er der fremstillet fem forskellige modeller, som kommer ud til udvalgte butikker i løbet af foråret, hvor udsalgspriserne forventes at ligge mellem 1.000 og 5.000 kroner. 
"