Menu

Baum und Pferdgarten udvider: Vil skabe et helt produktunivers

Som en del af en større og langsigtet plan om at skabe et produktunivers med Baum und Pferdgarten lancerer tøjbrandet nu en ny, mangesidet taskekollektion, der er inspireret af den moderne kvindes hverdagsliv.

Baum und Pferdgarten viste både tasker og smykker på Catwalken under Copenhagen Fashion Week // Foto: Copenhagen Fashion Week
Baum und Pferdgarten viste både tasker og smykker på Catwalken under Copenhagen Fashion Week // Foto: Copenhagen Fashion Week

07. februar 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

For de kreative chefer bag Baum und Pferdgarten, brandets grundlæggere Helle Hestehave og Rikke Baumgarten, har det længe været et ønske at udvikle deres brand til omfatte mere end tøj. De har nemlig for øje at skabe et helt Baum und Pferdgarten univers med et fuldt produktprogram. 

Derfor er det ikke tilfældigt, at de ambitiøse kvinder nu udvider og lancerer en ny taskekollektion, der lander i butikkerne i juli måned, og etablerer et samarbejde med det danske smykkebrand Corali.

En mangesidet kollektion

Den nye taskekollektion er en mangesidet kollektion, der både tilbyder tasker i blød læder, gul pels og jacquardvævet stof. Den er derfor en større udvidelse af Baum und Pferdgartens  allerede omfattende varekatalog.

Designernes intention med kollektionen er at give den moderne kvinde den optimale hverdagstaske, der både kan bruges som arbejdstaske, skoletaske eller slynges over skulderen en aften ude med veninderne: 

”De mange sider af kvinders hverdagsliv er en stor inspiration for os. Vi vil skabe vedvarende produkter, der er tidløse og uafhængige af trends og kollektioner og som stadig indkapsler alt det, man gerne vil have i en taske,” siger de.

”Vi forelskede os i Corali-universet”

Udvidelsen stopper ikke her. Baum und Pferdgarten har nemlig også etableret et nyt og spændende samarbejde med smykkedesigneren Caroline Sillesen, der er talentet bag smykkebrandet Corali.

 Helle Hestehave og Rikke Baumgarten forelskede sig i Corali-universet, og ambitionen om at portrættere alle de skatte, der  findes under havet, tiltalte dem:

”Sammen ønsker vi at skabe noget smukt og ’odd mixed’. Det at lave sære kombinationer med modsatrettede elementer er især, hvad denne smykkekollektion forsøger at omfavne. Det maskuline og det feminine, det retro og det moderne og det mere kitsch over for det seriøse,” siger de.

Smykkekollektionen blev første gang vist i Baum und Pferdgartens runway show under denne sæsons modeuge. 

"