Menu

Benyt DM&T's lounge på CIFF

Vanen tro kan du som medlem benytte DM&T’s lounge til møder eller et øjebliks ro i løbet af CIFF. Derudover kan du også møde både DM&T’s rådgivere og vores samarbejdspartnere Greenway Logistics og Ehub Nordic i loungen.

DM&T's lounge på CIFF er et frirum for foreningens medlemmer, som både kan tage en tiltrængt pause eller holde møder her.
DM&T's lounge på CIFF er et frirum for foreningens medlemmer, som både kan tage en tiltrængt pause eller holde møder her.

26. juli 2018

Modeugen står for døren, og præcis som de foregående sæsoner stiller Dansk Mode & Textil en lounge på CIFF til rådighed for medlemmerne. Her er der lejlighed til et øjebliks hvile af trætte fødder og hoveder, eller du kan benytte loungen til møder i mere rolige omgivelser. Vi byder på kaffe, the og frugt, når du benytter loungen

Åbningstiden er onsdag den 8., torsdag den 9. og fredag den 10. august fra kl. 9 – 18. Det er ikke muligt at booke møder på forhånd, men kig forbi loungen i åbningstiden og lav en aftale. Loungen finder du i Bella Center på B3-212, 2. sal ved receptionen.

På loungen vil du kunne møde en række af Dansk Mod & Textils medarbejdere, ligesom der er mulighed for at kigge nærmere på et mindre udvalg af vore materialer fra DM&T’s Trendstudie – primært AW 19/20.

Mød DM&T’s samarbejdspartnere i loungen

Men loungen er også stedet, hvor du kan møde to af Dansk Mode & Textils samarbejdspartnere.

Greenway Logistics ApS tilbyder Dansk Mode & Textils medlemmer rådgivning og support inden for logistik. Greenway Logistics konceptet sigter mod at skabe innovative og bæredygtige logistikløsninger og sænke logistikomkostningerne. Ved at gøre brug af fælles internationale klyngetilbud kan Dansk M ode & Textils medlemmer spare penge, og medlemmerne har ligeledes adgang til gratis rådgivning og support inden for logistik ved Greenway Logistics medarbejdere.

Læs mere på greenway-logistics.com

Kontakt Frank Buchmann, Direktør, på telefon 60 40 00 00 eller mail Frank.Buchmann@greenway-logistics.com

Greenway er til stede på CIFF den 8. – 9. august.

Ehub Nordic tilbyder online salg til Kina. Bliver du oftere og oftere kontaktet af kinesiske samarbejdspartnere, som gerne vil sælge dine varer i Kina, og du ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an, så kig forbi DMT Lounge. Her kan du få en dialog om, hvordan du starter online eksport til Kina og får skabt kendskab og opmærksomhed om dine produkter, for derefter at udvikle salget til flere platforme i takt med, at efterspørgslen efter din produkter stiger. 

Læs mere på ehubnordic.com

Kontakt Ann Christin Mahrt, Marketing Manager, på telefon 2025 6069 eller mail ac@ehubnordic.com

Ehub Nordic er til stede på CIFF den 8. august.

"