Menu

Bestseller køber britiske Toast

Bestseller overtager det britiske womenswear og homeware brand Toast fra French Connection og brandets grundlæggere.

Bestseller har netop offentliggjort købet af den britiske virksomhed Toast. Foto: Toast
Bestseller har netop offentliggjort købet af den britiske virksomhed Toast. Foto: Toast

09. april 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Bestseller United overtager aktiemajoriteten i det britiske selskab Toast Ltd. Toast, som er grundlagt i 1997, udvikler og sælger damemode samt en række artikler til hjemmet, herunder tæpper, lys og sengetøj.

Ifølge FashionUnited beløber handlen sig til GBP 23,3 mio., og Bestseller overtager aktierne fra brandets to grundlæggere Jamie og Jessica Seaton, som ejer 25 % af virksomheden, ligesom Bestseller også overtager de 75 % af aktierne, som den britiske modevirksomhed French Connection Group PLC hidtil har besiddet. Den del af aftalen skal godkendes endeligt af French Connections aktionærer, hvilket forventes at falde på plads i løbet af fire-seks uger. French Connection har været en del af ejerkredsen siden 2000.

Handlen vækker glæde hos Bestsellers ejer

”Vi er stolte af at byde Toast velkommen til Bestseller-familien. Som fashion retailers vi længe været imponeret af virksomheden, og vores møder med ledelsen har bekræftet potentialet og dokumenteret, at det er en solid virksomhed med sunde værdier og fantastiske mennesker,” siger Anders Holch Povlsen, CEO og ejer af Bestseller, i en pressemeddelelse.

Toast har 13 butikker i Storbritannien, ligesom brandet også sælges engros og gennem online-kanaler. Ifølge FashionUnited omsatte Toast i det forgangne regnskabsår for GBP 19 mio.

Bestseller meddeler, at Toast fortsætter som en selvstændig enhed, ligesom de ansatte også fortsætter.

"