Menu
Kom til trendseminar:

Bliv tanket op med de nyeste trends fra Paris

Få et skud velfortjent inspiration direkte fra Paris, når trendbureauet Peclers i slutningen af maj giver et spændende indlæg om modetendenserne for AW 20/21.

06. maj 2019

DM&T har inviteret det anerkendte trendbureau Peclers Paris til at give dig et indblik i modetendenserne for AW 20/21. Deltag, og lad dig inspirere af de toneangivende tendenser inden for kategorierne Women, Men og Kids.

Siden 1970 har Peclers Paris været blandt verdens førende trendbureauer med speciale i farver og trendforecasting. Nu kommer de til Danmark og præsenterer sæsonen A/W 20/21 hos Dansk Mode & Textil.

Det sker den 28. maj i Herning og 29. maj i København. 

På dagen vil du møde Fashion Director Mai Nguyen og New Business Director Charlotte Delobelle. Det er muligt at få et one-to-one møde med Peclers efter trendseminaret. 

Hvis du vil have nærmere rådgivning af Mai Nguyen eller Charlotte Delobelle efter seminaret, kan du booke et møde på forhånd. Send en mail til  lola.guedj@peclersparis.com 

Du kan deltage i seminaret i enten Herning eller København:

Herning 28. maj kl. 13.00 – 15.00

Birk Centerpark 38
7400 Herning

København 29. maj kl. 10.00 – 12.00

Frederiksholm Kanal 20, A6
1220 Kbh. K

PRIS:

Medlemmer betaler 595 DKK + moms pr. person 

Ikke-medlemmer betaler 1.200 DKK + moms pr. person 

TILMELDING: 

Tilmeld dig på kursus@dmogt.dk senest 10. maj. Husk at angive sted og tidspunkt for, hvor du ønsker at deltage.

Download invitationen til arrangementet

  • Invitation til trendseminar med Peclers

    pdf, 0,06mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"