Menu

Cecilie Bahnsen vinder Kronprinsparrets Stjernedryspris

I år går Kronprinsparrets Stjernedryspris til designer Cecilie Bahnsen. Læs begrundelsen til udmærkelsen, og hvad designeren vil bruge prisen til her:

De danske designer Cecilie Bahnsen modtog Kronprinseparrets Stjernedryspris 2017. Her et billede fra hendes SS18-kollektion
De danske designer Cecilie Bahnsen modtog Kronprinseparrets Stjernedryspris 2017. Her et billede fra hendes SS18-kollektion

21. november 2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

På lørdag den 25. november bliver Kronprinsparrets Priser 2017 uddelt i Jysk Musikteater i Silkeborg. I løbet af aftenen vil det blandt andre være designer Cecilie Bahnsen, der træder op på scenen for at modtage Kroprinsparrets Stjernedryspris, det skriver Kongehuset.

”Designer Cecilie Bahnsen modtager Kronprinsparrets Stjernedryspris for sit enestående design, der har et ultra feminint udtryk blandet med styrke, kraft og intensitet. Hun modtager blandt andet Stjernedrysprisen, fordi hendes design udtrykker en klar forståelse for struktur, teknik og den enkelte detaljes samspil med helheden,” fortæller Kongehuset i en nyhed på Kongehuset.dk.

Ifølge Kongehusets hjemmeside uddeles Kronprinsparrets Stjernedryspriser for at hædre og synliggøre to yngre danske kunstnere, som er på vej til at bryde igennem.

”Jeg er meget stolt og virkelig glad for, at Kronprinsparret kan se noget potentiale i vores design og synes, at det er værd at anerkende. Det er bare et fantastisk skulderklap, der giver motivation til at køre på og lave nogle flere flotte ting,” udtaler Cecilie Bahnsen til Dansk Mode & Textil.

Med prisen modtager designeren også 50.000 kr., som hun fortæller, skal bruges til at styrke det kreative arbejde i brandet særligt til den næste kollektion.

”Planen er, at pengene skal gå til kollektionen, vi skal fremvise 31. januar, så vi kan få lov til at vælge nogle stoffer, vi måske ikke har budgetter til normalt og udvikle noget broderi og gøre noget, som er lidt anderledes,” afslutter Cecilie.
"