Menu

Conscious Fashion Week indkalder til stiftende generalforsamling

Få måneder efter, at Conscious Fashion Week så dagens lys med det formål at bygge bro mellem forbrugerne og bæredygtige brands, indkalder organisationen nu til stiftende generalforsamling i Aarhus.

Foto: Conscious Fashion Week
Foto: Conscious Fashion Week

16. oktober 2019

I juli i år blev den aarhusianske nonprofitorganisation Conscious Fashion Week stiftet af Cecilie Christensen og Lotte Winther med det klare formål at samle, hvad de kalder ”bevidste fællesskaber gennem bæredygtig mode og design”. Med Conscious Fashion Week får flere små bæredygtige brands en platform for deres designs, mens det samtidig er ambitionen at informere og inspirere forbrugerne, når det kommer til bæredygtig mode. 

”Det er Conscious Fashion Weeks mission at markere nødvendigheden af en omstilling til en mere bæredygtig tøjproduktion og derigennem at opfordre både tøjfabrikanter og forbrugere til, at tænke mere bæredygtighed ind i deres forbrugsvaner,” fortæller Cecilia Christensen, medstifter af Conscious Fashion Week.

I august afholdt Conscious Fashion Week så det første ”preview”-show i Domen i Aarhus havn, mens den første officielle modeuge løber af stablen i sensommeren 2020. Inden da har Conscious Fashion Week altså indkalt til stiftende generalforsamling mandag d. 21. oktober mellem kl 15-17 på DOKK1 i Aarhus C. Her vil Conscious Fashion Week præsentere organisationens formål, arbejde, vision, mv. Et af målene for Conscious Fashion Week er bl.a. at markere Aarhus som en ”first-mover” inden for bæredygtige initiativer og samtidig promovere Aarhus som en innovativ modeby.

 

"