Menu

Danske og internationale beslutningstagere i modebranchen indtager Midtjylland

Nonprofit organisationen HEADSTART FASHION afholder den 23. og 24. august en såkaldt ’Press Delegation’, hvor up-coming såvel som etablerede virksomheder sættes i direkte kontakt med nogle af modebranchens vigtigste både danske og internationale magasiner og influencers.

Foto: Pilgrim
Foto: Pilgrim

22. august 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Størstedelen af den samlede danske mode- og tekstilbranches omsætning kommer fra modevirksomheder, der har base i Region Midtjylland. Samtidig mener HEADSTART FASHION, at modevirksomheder i Jylland med fordel kan eksponeres yderligere. Derfor har de inviteret en delegation af nationale såvel som internationale magasiner, bloggere og influencers på besøg.

Formålet med HSF Press Delegation er at sætte både up-coming og etablerede modevirksomheder i direkte kontakt med nogle af branchens vigtigste beslutningstagere med henblik på at udvikle netværk, som kan boozte eksponeringen.

Direktør i HEADSTART FASHION Christian Chapelle udtaler:

“Med HSF Press Delegation har vi udviklet et format, hvor vi sammensætter en delegation bestående af internationale og danske branchefolk. Her sættes rammerne for up-coming modevirksomheder via en showcase i Rådhushallen i Aarhus, hvor virksomhederne kan fremvise deres styles og få direkte adgang til beslutningstagerne.”

I den smukke århusianske rådhushal, tegnet af Arne Jacobsen, vil der være showcases fra Ihler Aarhus Apparel, Grobund, Jule-Sweaters, FjordRuby. Flora-D, Enclave Monarchy, Simon, Strøm og Christian Valentin.  

Modevirksomheden Ackite, der tidligere har deltaget i showcasen i Rådhushallen, udtaler til FY! Magazine:

”Joining the Press Delegation gave us a lot of drive to be even better. HEADSTART FASHION has definitely been a massive turn up for Ackite and I hope it will be the same for others.”

Veletablerede virksomheder skal besøges
De mere veletablerede virksomheder skal ikke overses. HEADSTART FASHION har derfor arrangeret, at delegationen skal besøge modevirksomhederne ude i de respektive domiciler.   

I løbet af dagene skal delegationen på visit hos Hummel International, Rains, Louise Kragh, Pilgrim og Mos Mosh.

”Vi kan se, at vores Press Delegation skaber værdi for virksomheder, og vi vil derfor gerne videreudvikle aktiviteten,” siger Christian Chapelle.

HSF Press Delegation bliver afholdt i Aarhus og andre dele af Region Midtjylland den. 23 og 24. august. Den 23. august vil Salling byde på drinks, musik m.v. på deres nye tagterrasse, Salling Rooftop, der har en ekstraordinær 360 graders udsigt over Aarhus. 
"