Menu

Deltag i Circular Fashion Days 2021

Få en unik mulighed for at udstille på CIFF under Copenhagen Fashion Week til august og vær med til at dele viden om cirkularitet i modebranchen.

Foto: Lifestyle & Design Cluster
Foto: Lifestyle & Design Cluster

27. april 2021

Igennem flere år har Lifestyle & Design Cluster støttet møbel-, mode- og tekstilvirksomheder i deres bæredygtige omstilling, og nu giver de brands, der arbejder med cirkulære løsninger en platform til at vise deres innovative løsninger frem. Det sker på CIFF under Copenhagen Fashion til august.  

For at fremme denne deling af viden og inspiration arrangerer Lifestyle & Design Cluster en udstilling i samarbejde med CIFF for at fremvise de gode eksempler på, hvordan man som modebrand kan arbejde med cirkulære innovative løsninger.

Arbejder dit brand med spændende eller innovative produkter eller løsninger, som baserer sig på cirkulære modeller, kan du ansøge om at deltage på udstillingen.

Udstillingen vil indgå som del af CIFF, på en central placering i messe området og være åben for alle besøgende på messen. Der arrangeres guidede rundture i udstillingen, og der vil i samarbejde med CIFF ligeledes blive afholdt en officiel presserunde. Der vil også blive produceret en brochure beskrivende hvert deltagende brand, som deles under udstillingen.

I forbindelse med udstillingen og i samarbejde med CIFF, vil der blive etableret en platform til “talks” og engagerende debatter, hvor der sættes fokus på udvalgte og aktuelle emner målrettet modebranchen. Her kan man møde og høre om inspirerende first-mover- og disrupter–brands, der kan påpege cirkulære brændpunkter og en vej til løsning af disse, ligesom det her vil være muligt at præsentere og udrulle cases fra selve udstillingen.

 

Vil du vide mere? Besøg Lifestyle & Design Clusters hjemmeside, hvor du finder mere information og kontaktinformation.

"