Menu

DM&T inviterer til kursus: Lær at tarifere korrekt

DM&T og Toldkonsulenterne I/S inviterer til tariferingskursus: Lær at tarifere korrekt, så du kan optimere din virksomhed, undgå at komme i toldmyndighedernes søgelys og måske endda spare på budgettet.

Foto: StellrWeb on Unsplash
Foto: StellrWeb on Unsplash

14. november 2019

Dansk Mode & Textil inviterer til tariferingskursus i samarbejde med Toldkonsulenterne I/S. Bliv klogere på, hvordan du tariferer din virksomheds produkter korrekt, så du undgår at komme i toldmyndighedernes søgelys. Undervejs vil der blive givet eksempler på tarifering af bestemte tekstilvarer og kursisterne får mulighed for at arbejde praktisk med tarifering og stille spørgsmål.

 

Underviser er Jørn Hindsdal, konsulent hos Toldkonsulenterne, som har mere end 40 års erfaring med tarifering både i Danmark og i internationalt regi. Jørn var i en årrække leder af SKATs BTO afdeling, og han har arbejdet 14 år i Verdenstoldorganisationen (WCO), hvor han senest var vicedirektør og ansvarlig for det Harmoniserede System (HS), der danner grundlaget for Toldtarifferne i mere end 200 lande og økonomier.

 

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

"