Menu

DM&T klar med opdateret Brexit-guide

Overgangsperioden i forbindelse med briternes udtræden af EU nærmer sig hastigt sin afslutning. DM&T har opdateret sin Brexit-guide, som giver dig den nyeste viden og ruster dig til at handle med Storbritannien efter nytår.

04. november 2020

Nok er det amerikanske præsidentvalg øverst på agendaen i disse dage, men med under to måneder tilbage af 2020, nærmer vi os dagen, hvor overgangsperioden efter Storbritanniens udtræden af EU ophører. Og der er stadig ikke faldet en handelsaftale mellem EU og Storbritannien på plads, selvom tiden efterhånden er ved at være knap.

Det påvirker også mode- og tekstilbranchen, som har en anseelig eksport til Storbritannien. Derfor har DM&T nu revideret sin guide til Brexit.

”Selvom vi ikke har alle svarene på nuværende tidspunkt, vil vi gerne hjælpe branchen med nem adgang til den viden, vi trods alt har et overblik over. Derfor har vi opdateret vores guide, så man har mulighed for at forberede sig bedst muligt,” siger Rikke Mynster Johansen, advokat i DM&T, som har udarbejdet guiden i samarbejde med international chef Michael Hillmose.

Guiden indeholder masser af relevant viden om handelsforhold, kontrakter mm., ligesom der er henvisninger til de mest relevante kilder med mere information.

”Der er en række forhold, som branchens virksomheder bør forberede inden udgangen af året. Det er vigtigt, at man er forberedt, når overgangsperioden ophører, og her er vores guide en god tjekliste. Samtidig opfordrer vi også til, at man deltager i de webinarer, Toldstyrelsen afholder i november. Her kan du få svar på en række af de vigtigste spørgsmål,” siger Michael Hillmose.

Du finder en oversigt over Toldstyrelsens webinarer her.

Find Brexit-guiden her

"