Menu

DM&T lancerer fælles bæredygtighedsforløb for medlemmer

I samarbejde med Sustainawear tilbyder DM&T nu sine medlemmer et fælles tremåneders forløb, hvor de får viden, inspiration og værktøjer til at komme videre i deres arbejde med CSR og bæredygtighed for kun 500 kr. om måneden.

10. november 2020

DM&T har indgået et samarbejde med rådgivningsvirksomheden Sustainawear, hvilket giver nye muligheder for virksomheder, som skal i gang med at arbejde strukturereret med CSR og bæredygtighed, men også dem, der mangler inspiration, redskaber og sparring til det igangværende arbejde.

Samarbejdet giver os mulighed for at oprette et særligt kollektivt forløb for DM&T-medlemmer. Vælger du at deltage i dette, får du adgang til hele Sustainawears platform fyldt med online kurser, skabeloner og værktøjer. Samtidig bliver du en del af et forløb, hvor du deltager med ligesindede fra branchen med fællesmøder hver 14. dag. Her kan du sparre med dine branchekollegaer, og få inspiration fra deres arbejde. Forløbet strækker sig over tre måneder, og du kan deltage i forløbet for kun 500 kr. per måned.

Efter de tre måneder vil vi evaluere forløbet og aftale næste skridt i samarbejde med deltagerne.

Vi vil rigtig gerne give dig et overblik over din virksomheds muligheder i dette forløb, og derfor inviterer vi til online introduktionsmøde den 3. december kl. 9-10, hvor Sustainawears stifter, Anne Katrine Blirup, vil give en introduktion og svare på dine spørgsmål. Tilmelding sker til kursus@dmogt.dk

Hvis du allerede er medlem, både hos DM&T og Sustainawear kan du selvfølgelig være med – uden en ekstra betaling.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CSR- og bæredygtighedschef i DM&T, Marie Busck.  

Om Sustainawear

Sustainawear er startet under devisen at alle kan arbejde med CSR – uanset ressourcer. CSR kan virker som en stor elefant, men hvis bare man spiser den i mundrette bidder, så bliver det hele mere overskueligt. CSR skal ned i knæhøjde så alle kan være med. Både leverandører, brands og kunderne.

Sustainawear har en online platform med kurser, skabeloner og værktøjer til at implementere CSR i din virksomhed. På sidelinjen er Anne Katrine, som har arbejdet med CSR i modebranchen siden 2006 og kender til alle de udfordringer man støder på, både i leverandørkæden, men også internt i virksomheden og overfor kunden.

Anne Katrine Blirup, grundlægger og indehaver af Sustainawear

Anne Katrine Blirup

Owner and sustainability mentor

Tlf.: 2484 0735
www.sustainawear.com

"