Menu

DM&T medlemslounge på tre messer i august

Som medlem får du adgang til DM&T-lounges på Formland, CIFF og Revolver til august.

DM&T har i mange sæsoner givet medlemmerne mulighed for at benytte loungen på CIFF. Nu udvider man til Revolver og Formland.
DM&T har i mange sæsoner givet medlemmerne mulighed for at benytte loungen på CIFF. Nu udvider man til Revolver og Formland.

06. juli 2022

Gennem mange år har medlemmer og samarbejdspartnere kunne benytte sig af Dansk Mode & Textils medlemslounge i CIFF Fashion House i Bella Center. Det vil fortsat kunne lade sig gøre til august, men DM&T vil også denne gang være repræsenteret med en lounge på Revolver i Forum. 

Begge lounges følger messerne åbningstider fra den 10. til den 12. august, og på begge lokationer vil det være muligt at møde DM&T’s medarbejdere.

På grund af DM&T’s øgede fokus på og tilgang af medlemmer fra interiør- og lifestyle-brancherne, har vi indledt et tættere samarbejde med interiør- og brugskunstmessen Formland. Vi er glade for samarbejdet og de fordele de giver medlemmerne. Også på Formland kan medlemmer og samarbejdspartnere benytte en medlemslounge.

”Op mod 200 personer fra medlemsvirksomheder og gode samarbejdspartnere har gæstet vores lounge i Bella Center, når der har været modeuge. Det vidner om et behov for at være der, hvor medlemmerne er. At vi nu også har lounges på Revolver og på Formland er et ønske fra vores side, om at dække dette behov bedst muligt. Loungerne bruges til møder og netværk – og for nogle et afbræk fra en fortravlet stand. For medlemsvirksomhedernes designere er det også muligt at studere et udvalg af de internationale trendmaterialer fra DM&T’s trendstudie,” siger DM&T's salgs- og udviklingschef Morten Dybro.

Loungen på Revolver i Forum er indrettet i samarbejde med Hübsch A/S.

Vil du vide mere om dine muligheder for at benytte DM&T's lounges, er du velkommen til at kontakte Morten Dybro.

"