Menu

DM&Ts logistikpartner har hjulpet Wood Wood med at spare penge og forbedre logistiksetup

Da Wood Wood skulle have hjælpe til at reducere deres fragtomkostninger, kontaktede de DM&T’s logistikpartner GreenWay . Samtidig fik de sparring om deres fremtidige logistiksetup. Læs mere her.

Foto: Wood Wood
Foto: Wood Wood

20. april 2021

Artiklen er udarbejdet af DM&T's samarbejdspartner Greenway Logistics. Læs mere om aftalen og dine muligheder her

Baggrund:  Wood Wood havde valgt at ændre deres logistiksetup, således at de selv var mere i kontrol over deres transportaftaler og samtidig skiftede lager.   Jesper Therkildsen, logistikansvarlig hos Wood Wood, valgte at kontakt DM&T ´s logistikpartner Greenway Logistics for input og sparring på deres tanker og ønsker.  Opgaven var at få lavet en RFQ/Tender process, hvor udvalgte transportører skulle indbydes på opgaven og vigtigst af alt at være klar til den stadig stigende vækst på e-commerce området og de krav, som forbrugeren stiller, uanset om det er vare købt i Danmark eller USA.   Opgaven blev ikke nemmere af nedlukning grundet Covid-19, men så er det jo godt at man kan mødes online.

Kyrk Macmillan, Commercial Director  i  Wood Wood  udtaler:

”Vi er utrolig glade for GreenWays hjælp og ikke mindst deres professionelle tilgang til os. Det betyder meget for os at have en partner, som har koncepter, der kan reducere vores transportomkostninger og forbedre vores logistiksetup.  Hele e-commerce-markedet kan være svært selv at regne ud og gennemskue, så her har vi fået forbedret vores setup både prismæssigt, men også servicemæssigt, så vi står stærkere og kan imødekomme kundernes ønsker i dag og i fremtiden. Vi er derfor rigtig glade for vores samarbejde med Frank fra GreenWay."

Frank Buchmann, Direktør i GreenWay udtaler:

”Vi er glade for, at Wood Wood valgte at benytte sig af vores Extend-koncept, lavet til DM&T's medlemmer.  Vi har jo lavet to særlige koncepter til medlemmerne.  Vi ved, at gennemsigtighed, digitalisering og muligheden for at brands kan eskalere deres logistik uden at gå på kompromis er alfa omega.   Det var vigtig for Wood Wood at få overblik over e-commerce-mulighederne globalt set,  og her kunne vi vi hjælpe med skabe overblik og samtidig skabe en større reduktion af deres omkostninger, som lå på + 250.000 kroner, uden at skulle få en dårligere service – tværtimod – Så det har været en fornøjelse og en super case for både Wood Wood og GreenWay. Vi har valgt at tilbyde vores koncept til en fast pris og ikke % af besparelse – som vi ser andre gør i markedet. " 

Det kan du bla bruge dit DM&T-medlemskab til hos GreenWay

Input på jeres nuværende logistiksetup og fragttjek 

Basispakken 
 • Benchmark / Pris tjek på enkelte kerne faktorer - udvalgte områder f.eks.søfragt / luftfragt / kurer / pakker
 • Udpluk af pris eksempler fra leverandører
 • Møde & drøftelse samt gennemgang af resultat

Gratis for DM&T medlemmer

Ønsker man udbud/RFQ med GreenWay som projektholder igennem hele processen:

Extend (kundespecifik udbudsopgave)
 • Statistik på / fly / bil / kurer / pakker / 3-PL / søfragt
 • Drøftelse om strategisk partner – Fysiske møder – 2-3 udvalgte
 • Beregning af pris og udarbejdelse af oversigt – per produkt / % / årligt per produkt
 • Møde & drøftelse samt gennemgang af resultat
 • Next step / Implementering
 • After Sale:
  • Faktura kontrol / Benchmark
  • Udviklingsmøder – 2 gange om året- gennemgang af forbedrings områder / nye strategiske områder

Fast pris efter aftale – ingen binding – ingen kommission.

"