Menu

Er du blevet overhalet af den digitale omstilling?

Som tiden går, fylder digitalisering mere og mere i virksomhedernes hverdag. Vi ved, det kan være svært at ruste sin virksomhed digitalt til fremtiden, men et nyt forløb skræddersyet til livsstilsbranchen kan hjælpe. Kom til gå hjem-møde og får inspiration til at skabe en digital ledelseskultur i topklasse.

Foto: Marc-Olivier Jodoin on Unsplash
Foto: Marc-Olivier Jodoin on Unsplash

04. juni 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Presset stiger. Er du ikke kommet i gang med den digitale omstilling af virksomheder, risikerer du at blive overhalet. Ikke bare af konkurrenterne men også af digitaliseringen. Digitalisering er andet og mere end IT, og de danske livsstilsvirksomheder kan vinde stort på at omfavne de digitale muligheder.

For at sikre, at livsstilsbranchen ikke ender med bundkarakteren i digitalisering, sætter Dansk Mode & Tekstil, Lifestyle & Design Cluster og Erhvervsakademiet Aarhus og København spot på digitalisering i livsstilbranchen, og der er masser at komme efter, uanset om du arbejder med møbler, mode, tekstiler, smykker eller interiør.

Tror du os ikke, kan du lade dig overbevise, når vi i fællesskab inviterer til gå hjem-møder i Hellerup og Herning den 11. og 14. juni. Mød en række brancherelevante cases og eksperter, som vil inspirere din virksomhed til at ride med på den digitale bølge.

Kom og se om SMV:digital-projektet Digital Ledelseskultur skal være startskuddet til at tænke digitalisering ind i din virksomheds strategi, kultur og forretning.

Download informationsmateriale nedenfor. 

Download invitation og yderligere materiale

  • Invitation til gå hjem-møde

    pdf, 3,06mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"