Menu

Få let og billig adgang til Fashion Snoops 24 timer i døgnet

Normalt skal man forbi trendstudiet hos Dansk Mode & Tekstil for at få adgang til Fashions Snoops fantastiske trendforecast-platform. Men frem til august kan du eksklusivt logge på fra din egen computer.

I samarbejde med Colour House tilbyder Dansk Mode & Textil sine medlemmer en unik mulighed, der giver dem adgang til det globalt anerkendte trend-redskab Fashion Snoops. Foto: Colour House
I samarbejde med Colour House tilbyder Dansk Mode & Textil sine medlemmer en unik mulighed, der giver dem adgang til det globalt anerkendte trend-redskab Fashion Snoops. Foto: Colour House

27. februar 2019

Dansk Mode & Textil har fornøjelsen af at give dig et attraktivt tilbud. Agenturet Colour House, som de seneste mange år har forsynet os med trendmateriale fra det New York-baserede Fashion Snoops, har nemlig givet os en helt særlig mulighed. Det betyder, at du som medlem af Dansk Mode & Textil kan få personlig adgang til Fashion Snoop fra din egen computer døgnet rundt.

 

I stedet for at du skal hele vejen ind til trendstudiet i åbningstiden, kan du for kun 750 euro – cirka 5.600 kroner – få adgang til hele databasen frem til august, så du i ro og mag kan sidde hjemme, på kontoret eller din favorit-café og lave designoplæg, moodboards og få inspiration til din næste kollektion. Prisen for dette er normalt næsten 60.000 kroner om året, så der er altså mange penge at spare.

 

Tilbuddet gælder adgang til kategorierne women, men, youth, kids, accessories, beauty og home, og Fashion Snoops tilbyder desuden adgang til noget af branchens bedste trendresearchfra overblik over de helt tidlige macrotrends til de seneste trendrapporter om alt det, din virksomhed har brug for at vide. Fashion Snoops har også daglige opdateringer om trends, farver, materialer, prints og street style, så du kan inkorporere Fashion Snoops i dit daglige trend flow. Samtidig gør det unikke “create tool” dig i stand til at justere dine mood boards og uploade og ændre i billeder. Og når du er på farten, kan du tilmed bruge den tilhørende app til at fylde billeder i fotobanken og tjekke nye trends ud.

 

Tilbuddet gælder med adgang frem til 18. august 2019, og for at få fuld adgang til den digitale platform for kun 750 Euro, skal du skrive en mail til order@colourhouse.se  og få access fra nu indtil 18. August.

"