Menu
Nye puljer åbner snart:

Få op til 250.000 til digital omstilling

I løbet af de kommende måneder, åbner SMV:Digital for ansøgninger til tre puljer. Den første åbner allerede 27. september, så det gælder om at være klar med ansøgningen, hvis du vil sikre dig en del af puljen.

Foto: Carl Heyerdahl on Unsplash
Foto: Carl Heyerdahl on Unsplash

23. september 2021

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed, og en del af programmet er omfattende tilskudspuljer, hvor SMV’er kan ansøge om midler til privat rådgivning og investeringer. Det er dermed en oplagt mulighed for at sætte yderligere skub under den digitale omstilling, lyder det fra DM&T’s digitale rådgiver Jakob Simmelkjær, som er en af de godkendte rådgivere, man kan få tilskud til at benytte:

”Covid-19 har været med til at fremskynde den digitale udvikling, mode-, tekstil- og livsstilsbranchen allerede stod midt i. Det er vigtigt, for teknologien og større digitalisering giver de danske virksomheder nogle klare konkurrencefordele, og derfor er der stor værdi in gennemgå processerne i sin værdikæde og se, hvor man kan optimere,” siger han.

Der er mulighed fort at søge tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr. til e-handel eller digital omstilling fra den pulje, der åbner 27. september.

Den 13. oktober åbnes der for ansøgninger til investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr. og den 5. november åbnes der for ansøgninger til tilskudsvouchers på 50.000 kr. til privat rådgivning.

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Det er derfor en god idé at have din ansøgning klar, når puljen åbner.

Du kan finde mere information, skabeloner til forberedelse af ansøgning, lister over godkendte rådgivere og meget mere på smvdigital.dk.

Vil du have inspiration til din digitale omstilling og ny viden om innovative løsninger, er der masser at hente på TOPMØDE 2021, hvor du blandt andet kan høre om den seneste udvikling indenfor 3D-design, blockchain og meget mere. Læs mere her, eller køb billet via linket nedenfor.

"