Menu

Få overblik over influencer marketing og sociale medier anno 2021

Er dit brand dødt, hvis det ikke er på TikTok? Flytter inluencer-samarbejder noget? Og er Facebook efterhånden stendødt? På TOPMØDE 2021 får du svar på dette og meget andet, når en af Danmarks fremmeste influencers og idémand til en række originale SoMe-kampagner og samarbejder, indtager scenen.

Rasmus Kolbe, også kendt som Lakserytteren, taler på TOPMØDE 2021
Rasmus Kolbe, også kendt som Lakserytteren, taler på TOPMØDE 2021

09. september 2021

Måske siger navnet Rasmus Kolbe dig ikke noget, men hvis vi siger Lakserytteren ringer klokkerne måske? Du ved, Kongen af Snapchat og den største dansker på TikTok!?  

Rasmus Kolbe blev kendt under sit sociale medie-alias Lakserytteren, og gennem en årrække har han udforsket mulighederne på sociale medier som Youtube, Instagram, Snapchat og Tiktok med stor succes og mere end 1 million følgere. Han har skabt begejstring for at udtrykke sig kreativt blandt børn og unge med sin farverige stil og positive indstilling, og den begejstring deler man også hos nogle af de største brands i ind- og udland, som har samarbejdet med Rasmus Kolbe i sin egenskab af kreativ direktør i bureauet CUBE (også omtalt som WeAreCube). 

CUBE arbejder med at koble influencers og brands, skabe appellerende kampagner på sociale medier, konceptudvikling, PR og events. Det handler med andre ord om brandpositionering i et hastigt udviklende marked.

Og det kan være svært at holde styr på udviklingen på dette område, netop fordi det går så stærkt, og det er grunden til, at vi har inviteret Rasmus Kolbe til at tale på dette års TOPMØDE, hvor han gennemgår det aktuelle billede, og hvordan man strategisk angriber de sociale medier, så det bliver en brandingmæssig og kommerciel succes for dit brand.

Ud over Rasmus Kolbe, kan du blandt andre også opleve den økonomiske strateg Henrik Drusebjerg, retail-ekspert Howard Saunders og forfatteren til ’Pseudoarbejde’ Dennis Nørmark, ligesom du kan glæde dig til en eksklusiv intimkoncert med Oh Land.

I næste uge offentliggør vi endnu flere talere, og du kan godt begynde at glæde dig.
"