Menu

Få overblik over logistik og den globale økonomi på TOPMØDE

Det er særdeles svært at spå om verdens gang netop nu. Men vi ved at logistik og den generelle økonomiske udvikling fylder på alle lederes agenda, og derfor har vi inviteret to store faglige kompetencer til at sætte fokus på netop dette på årets TOPMØDE.

Igen i 2022 afholdes Dansk Mode & Textil TOPMØDE på Villa Copenhagen.
Igen i 2022 afholdes Dansk Mode & Textil TOPMØDE på Villa Copenhagen.

23. juni 2022

 

Sidste år bjergtog Henrik Drusebjerg publikum med tre kvarters intens gennemgang af de vigtigste økonomiske forhold, der præger branchen, dens kunder og forbrugerne. Det ville være en skam at sige, at verdensøkonomien udviklede sig på samme måde, som forudset i oktober 2021, tænk bare på de spor, krigen i Ukraine sætter, men det lægger vi ikke Henrik Drusebjerg til last. Han er en af de absolut bedste formidlere af tungt økonomisk stof, som han serverer på en letforståelig måde med skarpe pointer og analyser. Derfor er vi glæde for igen at kunne byde ham velkommen på scenen til TOPMØDE 2022 den 3. oktober, hvor han analyserer den globale økonomi og giver dig viden til at navigere i en verden i opbrud.

Læs mere om Henrik Drusebjerg

Hans Elmegaard har årelang erfaring fra logistikbranchen, hvor han har bestredet ledende stillinger i en række af de største globale aktører, så som DSV, Mærsk og senest som CEO for Scan Global Logistics’ e-commerce og fulfillment-aktiviteter.

Han ved om nogen, hvad der rører sig på logistikfronten, ligesom han har omfattende indsigt i livsstils- og modebranchens logistikoperationer. Derfor er det også interessant, at han forudser et brud i måden, vi anskuer logistik på, og at det kan få stor effekt på branchens logistikarbejde de kommende år.

Vi ved fra undersøgelser og den daglige dialog med branchens virksomheder, at logistik fortsat står rigtig højt på den strategiske agenda, og derfor har vi inviteret Hans Elmegaard til at give et overblik over det logistiske verdensbillede og udpege nogle af de vigtigste tendenser for morgendagens logistik. Glæd dig til at få et unikt indblik i logistikkens vide verden. 

Nogle af Hans’ pointer kan du allerede læse i det interview, vi lavede med ham tidligere på året.

Læs mere om Hans Elmegaard
"