Menu

Forbrugerombudsmanden inviterer til informationsmøde om skjult reklame

I løbet af sommeren skærper Forbrugerombudsmanden sit fokus på skjult reklame, hvilket medfører øget kontrol. Derfor inviterer de nu til informationsmøde, hvor du kan få styr på reglerne.

11. juni 2018

Men den nye markedsføringslov i sommeren 2017 fulgte også nye bestemmelser om såkaldt skjult reklame. Det blev hermed en afgørende faktor, om der er en kommerciel hensigt. Forbrugerombudsmanden har derfor et markant fokus på at håndhæve dette forbuddet mod skjult reklame, og i løbet af sommeren har de derfor fokus på markedsføring på sociale medier mm.

Men hvordan er du lige, man som virksomhed sikrer sig ikke at komme i karambolage med loven om skjult markedsføring? Det giver Forbrugerombudsmanden svar på, når de inviterer til informationsmøde den 28. juni kl. 15.00-16.30 hos Forbrugerombudsmanden, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.                 

Der er tilmeldingsfrist fredag den 22. juni 2018 til sekretær Gunilla Svendsen på e-mail amgs@kfst.dk. Man vil ikke modtage en bekræftelse på tilmelding. Da der er et begrænset antal pladser, kan hver virksomhed, herunder tilknyttede influenter, maksimalt tilmelde fem deltagere.

"