Menu

Fremgangsrigt år for GABBA-selskab

Selskabet bag de to brands GABBA og Blue de Gênes leverer stærkt comeback med et overskud på 7 mio. kr. i 2018. Selskabet måtte året forinden indkassere røde tal på bundlinjen.

24. juni 2019

Kolding-virksomheden Yab Yum Clothing Co. ApS, som står bag de to brands GABBA og Blue de Gênes, kommer ud af 2018 med et resultat på 7,2 millioner før skat, hvilket er en markant forbedring i forhold til året før, hvor man indkasserede et minus på 1,7 mio. kr. Bruttofortjenesten er løftet til 20,8 mio. kr. (+54%), og ledelsen erklærer sig yderst tilfreds med årets resultat.

”For 2019 forventer Yab Yum Clothing Co. at fortsætte væksten på både top- og bundlinje, og baseret på det foreløbige salg, ser dette ud til at blive indfriet. Væksten skal primært findes på det tyske marked hvor der har været en stigende efterspørgsel efter non-denim produkter,” oplyser Yab Yum Clothing til Dansk Mode & Textil.

GABBA-brandet blev grundlagt i 1983 af Ole Madsen, som fortsat står i spidsen for selskabet. Egenkapitalen udgjorde ved udgangen af 2018 14,3 mio. kr. Selskabet beskæftiger 26 medarbejdere. 

"