Menu

Gå hjem-møde om IPR-beskyttelse i Kina

Konsulentfirmaet Plougmann Vingtoft inviterer til gratis gå hjem-møde om beskyttelse af IP-rettigheder i Kina. Mød blandt andre ECCO og Danfoss og hør om deres erfaringer.

22. marts 2018

Kina er et slaraffenland af kommercielle muligheder for danske virksomheder, men alligevel tøver mange med at tage del i væksteventyret af frygt for problemer med kopiering og patentkrænkelse.

På dette gå hjem-møde får du viden og indsigt i, hvordan man beskytter IP-rettigheder i Kina samt hvilke strategiske overvejelser man som virksomhed bør gøre sig, når man opererer på det kinesiske marked, som også er ét af de mest IPR-aktive markeder i verden. Undervejs deler ECCO®, Danfoss® samt eksperter fra Plougmann Vingtoft ud af konkret erfaring med at håndtere varemærker og patenter i en kinesisk forretningskontekst.

Som optakt til oplæggene med specifikt fokus på patenter og varemærker, vil Yan Yang, der er Head of Investment i Copenhagen Capacity og ekspert i kinesisk kultur og forretningsforståelse, komme med brugbare tips til og eksempler på, hvordan man bedst gebærder sig i en forretningsmæssig sammenhæng i Kina.

Hvem bør deltage?

Gå-hjem-mødet er primært målrettet små og mellemstore virksomheder, som enten allerede har aktiviteter i Kina eller påtænker at starte forretningsaktiviteter i Kina, og som ønsker at vide mere om, hvordan man arbejder strategisk med sine IP-rettigheder på det kinesiske marked.

Arrangementet afholdes:

Torsdag den 19. april fra kl. 14:30 til 17:00

Hos Plougmann Vingtoft i Mikado House
Rued Langgaards Vej 8
2300 Kbh. S

Oplægsholderne er:

  • Yan Yang - Head of Investment, Copenhagen Capacity
  • Peter Schøtt knudsen - Vice President, ECCO®
  • Frank Petersen, IP Manager i Danfoss®
  • Ellen Breddam - Head of Trademarks, Plougmann Vingtoft
  • Per Jørgen Nygreen - Senior Patent Attorney og partner, Plougmann Vingtoft

Se detaljeret program og TILMELD DIG HER.

Tilmeldingsfristen er mandag den 16. april.

"