Menu

Gestuz henter ny PR- og marketingchef fra Zalando

Maria Baré Johansen bliver fra 1. april Getuz’ nye Head of PR & Marketing. Hun skal i sit nye virke være med til at styrke brandets internationale profil.

Foto: Gestuz
Foto: Gestuz

15. marts 2019

Det DK Company-ejede modebrand Gestuz har udpeget Maria Baré Johansen som ny Head of PR & Marketing, hvor hun overtager ansvaret fra den tidligere Head of Marketing & Communication Christiane Hagger.

Maria Baré Johansen har igennem en årrække boet i Berlin, hvor hun har været PR & Communications Manager for e-commerce-giganten Zalando med ansvar Norden, Benelux, Italien og Spanien. De internationale erfaringer skal bruges i hendes arbejde med at udvikle Gestuz i en mere international retning.

“Vi er utroligt glade for at have fået en profil som Maria med på holdet. Hun har et stærkt kendskab til strategisk PR og kommunikation, både nationalt og internationalt. Hun kommer til at spille en vigtig rolle i Gestuz’ udvikling, og hun bringer med sig et bredt netværk samt et strategisk mindset, som vi anser for at være den perfekte kombination,” siger brandets kreative chef Sanne Sehested om ansættelsen i en pressemeddelelse.

Maria Baré Johansen siger selv om ansættelsen:

“Jeg har altid været fan af Gestuz, og jeg glæder mig til at blive en del af det passionerede team. Jeg ser et stort potentiale, da Gestuz er et brand med meget på hjerte. Jeg glæder mig meget til at medvirke til den fortsatte udvikling.”

"