Menu

H2OFagerholt præsenterer salgsteam

Julie Fagerholt bringer flere velkendte ansigter ind i det team, der skal kickstarte rejsen for det nye brand H2OFagerholt, der debuterer under Copenhagen Fashion Week.

Julie Fagerholt og H2O har sammen skabt brandet H2OFagerholt.
Julie Fagerholt og H2O har sammen skabt brandet H2OFagerholt.

16. januar 2019

Sidste år løftede designer Julie Fagerholt sløret for sit nye projekt H2OFagerholt, som er skabt sammen med sportswear-brandet H2O. Brandet får sin debut under den kommende udgave af Copenhagen Fashion Week, og nu er man klar til at præsentere det salgsteam, der skal få brandet ud over rampen.

Heidi Marie Cox bliver Global Account Manager og skal dermed varetage brandets internationale stilstedeværelse. Hun kommer fra en stilling som Sales Manager hos Saks Potts, hvor hun har været en del af deres succesfulde rejse.

”Jeg glæder mig meget over muligheden for at blive en del af H2OFagerholt-teamet; at arbejde med så talentfulde designere og til at være en del af opbygningen af brandet fra bunden og til at lede brandet gennem en global lancering,” siger Heidi Marie Cox.

Norge og Sverige får deres egen dedikerede salgsansvarlige i form af Marinella Cicak. Hun kender Julie Fagerholt indgående fra deres fælles fortid hos Julie Fagerholt Heartmade, som designeren forlod sidste forår. Det sidste navn i det nye team har en endnu tættere relation til Julie Fagerholt. Som Sales Manager på det danske marked tiltræder nemlig designerens lillesøster Bea Fagerholt. Hun har igennem en årrække været en del af den danske modescene blandt andet med flere redaktørposter på Eurowoman.

Dermed bliver H2OFagerholt lidt af et familieforetagende, da Julie Fagerholts datter Bex også bidrager på designfronten.

”Vi er henrykte over at præsentere vores nye brand og første kollektion, som vi har skabt 100 % sammen,” siger Creative Director Julie Fagerholt og fortsætter:

”Vi er lykkedes med at samle et team af utroligt kompetente folk, som har en dyb forståelse af vores kreative vision. Et team, der direkte afspejler, hvem vi er, og alt hvad H2OFagerholt handler om, hvilket får det til at føles mere rigtigt end nogensinde. Vi glæder os meget til det eventyr, der venter forude.”

"