Menu
Nyt fra DM&T's samarbejdspartner Atradius

Har I udfordringer med at kunderne ikke betaler?

Dansk Mode & Textil har en samarbejdsaftale med Atradius Collections om fordelagtige vilkår for håndtering af lokale- og internationale inkassosager. Deres 11. udgave af international inkassohåndbog er nu tilgængelig for jer.

29. november 2017

Indlægget er produceret af Dansk Mode & Textils samarbejdspartner Atradius.

Som I måske allerede ved har Dansk Mode & Textil en samarbejdsaftale med Atradius Collections om fordelagtige vilkår for håndtering af jeres lokale- og internationale inkassosager. I får tilknyttet en kontaktperson her i Danmark, og får samtidig adgang til lokalt kendskab med vores 28 internationale kontorer, hvorfra vi kan inddrive tilgodehavender i 96 % af verden.

Aftalen indebærer blandt andet, at I som medlem ikke betaler opstartshonorar, så hvis en fordring ikke bliver inddrevet, har I ingen omkostninger ved inkassosagen - altså ”no cure, no pay”. I får samtidig rabat på provision af inddrevne beløb på alle jeres danske sager.

Læs mere om Atradius Collections og rabataftalen her.

Atradius Collections tilbyder inkassovejledning med et højt informationsniveau, således at I kan navigere inden for den kompleksitet, der findes inden for international inkasso. Den 11. udgave af vores internationale inkassohåndbog er nu tilgængelig og omfatter inkassoprocesser i 44 lande.

Hent vores seneste internationale inkassohåndbog :

Download vores internationale inkassohåndbog
"