Menu

Her er vinderne af ELLE Style Awards

I går aftes blev modebranchens folk endnu en gang hyldet under festlige omstændigheder ved den prestigefyldte prisuddeling Elle Style Awards. I alt blev 16 priser uddelt og både nye og erfarne spillere i branchen blev hædret. Se vinderne her.

Cecilie Ingdal og Helena Christensen til ELLE Style Awards 2018.
Cecilie Ingdal og Helena Christensen til ELLE Style Awards 2018.

04. maj 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Der var rendyrket 70’er-stemning og disco-fever, da den danske udgave af modemagasinet ELLE for sjette gang i træk afholdt sin årlige prisuddeling, ELLE Style Awards 2018.

Endnu en gang dannede DR’s koncertsal ramme om begivenheden, mens årets værter, Mette Lindberg og Esben Bjerre, svingede taktstokken, da branchens folk blev hyldet på overdådig vis.

I alt blev 16 priser overrakt, og blandt vinderne finder man velkendte navne som Saks Potts, der blev Årets Brand, og Julie Fagerholt, der vandt Årets Designer for sin sidste Heartmade-kollektion.  Derudover løb Ganni afsted med Årets Powerpris, som hylder en modevirksomhed, der har klaret sig ekstraordinært i 2017.

Som noget nyt skulle Årets Modeshow også hyldes. Her var det Designers Remix, der blev de første til at modtage prisen på grund af deres show på Cirkelbroen under Copenhagen Fashion Week.    

ELLE-prisen er en af de helt tunge priser, der hvert år gives til en modepersonlighed, som i en årrække har været toneangivende i dansk mode. Og i år gik den prestigefulde pris til Helena Christensen, der siden sin tid som supermodel i 90’erne har været med til at sætte dansk mode på verdenskortet.

De øvrige vindere:

Årets CSR- pris
Tomorrow v. Pieszak 

Årets Modeformidler
Designmuseum Danmark for ”Erik Mortensen – I Am Black Velvet”
 

Årets Uundgåelige
Cecilie Bahnsen 

Årets Model
Nina Marker

Årets Stylist
Barbara Gullstein

Årets Modefotograf
Henrik Bulow

Årets Hårartist
Henrik Haue 

Årets Makeupartist
Marie Dausell

Årets Smykkedesigner
Griegst

Årets Stilikon
Emili Sindlev

Årets Internationale Modehus
Balenciaga

"