Menu

IKEA giver strategisk inspiration til cirkulær omstilling

En af verdens største livsstilsvirksomheder gæster TOPMØDE 2021. Her vil danske Pia Huusfelt, som er ansvarlig for IKEAs (Ingka Group) transformation fra lineær til cirkulær, give et unikt indblik i, hvordan IKEA griber opgaven strategisk an, og hvordan innovation spiller en rolle. Pia er garant for inspiration og aha-oplevelser, så du kan godt begynde at glæde dig.

Pia Huusfelt fra IKEA (Ingka group) taler på DM&T Topmøde 2021
Pia Huusfelt fra IKEA (Ingka group) taler på DM&T Topmøde 2021

22. september 2021

Vi har fornøjelsen af at præsentere kvinden, der står bag en af de største transformationer i IKEAs nyere historie – en transformation som sker netop nu. Pia Huusfelt er Global Business Leader Circular og dermed ansvarlig for ”Circular Innovation and Transformation” i Ingka Group (IKEA). En opgave, der indbefatter at foretage et skifte fra den traditionelle lineære model til en cirkulær. En opgave som mode- og tekstilbranchen også står over for i den meget nære fremtid.

Det kræver forandringer, innovation og fokus på forretningsmodeller, og med det afsæt vil Pia Huusfelt tage deltagerne med ind i de strategiske overvejelser, der følger med så store forandringer. Pias oplæg har et klart strategisk udgangspunkt, og du får derfor en unik mulighed for at høre, hvordan en af verdens største livsstilsvirksomheder griber denne proces an. Pia Huusfelt lover dog, at der er lige så meget inspiration at hente for SMV’er, når hun går på scenen til en energisk keynote, der med garanti efterlader deltagerne med masser af inspiration og spørgsmål, som er nødt til at blive stillet i egne virksomheder.

Pia Huusfelt har en lang erfaring fra livsstilsbranchen, hvor hun blandt andet har været CEO for IDEGruppen (Idemøbler), Direktør i Coop, Europæisk direktør i Specsavers og CEO for Profil Optik. Udover sit virke i Ingka Group (IKEA) har hun også bestyrelsesposter i kommunikationsbureauet Kreab og Imerco.

"