Menu

Innovation flytter bjerge

I en tid, hvor forandringerne sker i et hæsblæsende tempo, er innovation en nøgle til at fastholde virksomhedens relevans. Vil du have inspiration til, hvordan man skaber banebrydende innovation, kan du lære af Kyle Nel, som gjorde en konservativ virksomhed til en af verdens mest innovative, samtidig med at omsætningen steg markant. Du kan møde ham på årets TOPMØDE.

Kyle Nel, CEO & Founder, Uncommon Partners og medforfatter til bestselleren Leading Transformation, taler på Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2019
Kyle Nel, CEO & Founder, Uncommon Partners og medforfatter til bestselleren Leading Transformation, taler på Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2019

09. oktober 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Hvad er innovation egentlig? Tja, i disse tider kommer den i mange former, og til tider er den forklædt i kejserens nye klæder. Begrebet er blevet fortærsket og meningen diffus, så hvorfor vælger Dansk Mode & Textil at sætte det på dagsordenen til årets TOPMØDE? Fordi verden forandrer sig, og fordi forandring kræver nye måder at tænke på. Og hvem er bedre til at sætte ord på det end Kyle Nel? Måske siger navnet dig ikke noget lige nu, men efter hans indlæg den 30. oktober, lover vi, at du ikke glemmer det.

Kyle stod, som Executive Director for Lowe’s Innovation Labs, i spidsen for genrejsningen af den amerikanske gør det selv-kæde Lowe’s, som har tusindvis af butikker fordel ud over Nordamerika. Lowe’s havde mistet kontakten til forbrugerne og svært ved at holde sig relevante.

Hvordan løser man så det? I Kyles tilfælde inkorporerede han blandt andet Augmented og Virtual Reality, 3D-modellerering, Virtual Reality træning i gør det selv-løsninger og robotter i butikkerne. Og nå ja, så var han med til bringe Lowe’s ud i rummet, hvor man stod bag det første kommercielt producerede produkt uden for jorden; en skruenøgle til NASA’s astronauter.   

Alt dette i en organisation som var mere end almindeligt konservativ. En organisation, som Kyle Nel blandt andet benyttede science fiction og tegneserier til at overbevise om sine idéer. Bare rolig, når du har oplevet Kyles indlæg på TOPMØDE, giver det hele absolut mening.

Men hvad kom, der ud af al den innovation, spørger du måske? Lowe’s øgede på tre år omsætningen med 13 mio. dollars, høstede en førsteplads på Fast Companys liste over de mest innovative virksomheder og strøg ind på Forbes’ liste over de mest beundrede virksomheder.

Radikal innovation kan altså flytte virksomheder markant. Vil du have inspiration til at skabe innovation og vedvarende forandringer i din virksomhed, kan du allerede nu begynde at glæde dig til Kyles indlæg på TOPMØDE 2019 den 30. oktober. Køb din billet her, før det er for sent.

"