Menu

Introduktion til Greenway Logistics, DM&T's nye samarbejdspartner på logistik

I dette indlæg får du et overblik over indholdet af det samarbejde, DM&T har indgået med Greenway Logistics på logistikområdet.

Dansk Mode & Textil indgik i starten af 2018 et samarbejde med Greenway Logistics
Dansk Mode & Textil indgik i starten af 2018 et samarbejde med Greenway Logistics

13. marts 2018

Indlægget er udarbejdet af Greenway Logistics

Greenway Logistics startede officielt sit samarbejde med Dansk Mode & Textil efter en længere periode med dialog og grundig forberedelse. Greenway Logistics har siden 2008 etableret sig meget succesfuldt i Holland, Sverige og Belgien og arbejder med organisationer, der ligner Dansk Mode & Textil.

Grundlæggende hjælper Greenway Logistics Dansk Mode & Textil-medlemmerne på fire måder:

Vi deler meget information om interessante logistiske udviklinger og filtrerer mange "nyheder" for at give dig de relevante informationer. Dette omfatter også et søfragtsindeks samt information om mindre logistiske forhold som kvalitetskontrol, e-handel til Asien og meget mere.

Vi er her for at rådgive dig. Som medlem af Dansk Mode & Textil kan du gøre brug af gratis råd fra Greenways specialister og dets partnere, om alt fra benchmark, rådgivning om internationale opsætninger, outsourcing af lageraktiviteter til omkostningsanalyser for blot at nævne nogle af de mange relevante emner.

Vi udvikler vi nye logistiske koncepter og løsninger specielt til mode- og livsstilsindustrien. Vi mener, at logistikvirksomheder de seneste år ikke har udviklet tilstrækkeligt med interessante tiltag, og derfor begyndte vi at skabe, teste og implementere flere tiltag gennem årene. Koncepter som "warehousing at the source ", CO²-monitorer, retur af emballagemateriale i detailhandel, Benelux ekspressen og lavbarriere e-handelsadgang til Kina (E-commerce løsning til Kina) er eksempler på begreber, vi har sat gang i.

Vi laver fælles klyngetilbud med logistikvirksomheder. Disse er ikke kun baseret på forhandlingsfærdigheder, som mange brokers selvfølgelig allerede gør, men er bygget på faktisk konsolidering fra mode -og livsstilsbranchen. Da en stor del af Dansk Mode & Textil-medlemmerne trader til og fra de samme destinationer, er der meget at hente. Ideen er dybest set, at der ikke er seks lastbiler, der skal stoppe hos forhandleren med hver en pakke, men kun én lastbil skal stoppe og levere alle seks pakker. Dette er den eneste rigtige måde til at få lavere omkostninger, grønnere transport og mindre forstyrrelser i butikkerne.

I den kommende periode, rækker vi hånden ud til dig som medlem af Dansk Mode & Textil. Vores erfaring viser, at det er umagen værd at sætte sig ned med Greenway Logistics rådgiveren en eller to gange om året (igen: ingen omkostninger, ingen forpligtelser!).

Har vi allerede nu fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte os.

Greenway Logistics ApS, Frank Buchmann:
frank.buchmann@greenway-logistics.com
info.dk@greenway-logistics.com
+45 60 40 00 00
"