Menu

Ivan Grundahl ansætter ny salgschef

Det 45 år gamle modehus har fundet en ny salgschef, som med sin internationale erfaring skal være med til at udvikle Ivan Grundahl samt tage hånd om danske og internationale kunder.

Jonas Østerby er ny salgschef for modehuset Ivan Grundahl
Jonas Østerby er ny salgschef for modehuset Ivan Grundahl

25. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Vi er sikre på at Jonas´ internationale tilgang er vejen frem for huset Ivan Grundahl Oliver Grundahl CEO, Ivan Grundahl

Copenhagen Fashion Week venter lige rundt om hjørnet, og her har det danske modehus Ivan Grundahl en ny mand i spidsen for salget. Ivang Grundahl har netop annonceret, at de har ansat Jonas Østerby som ny salgschef. Ivan Grundahl har gennem en længere periode gjort sig klar, hvilken profil de søgte:

”Vi valgte i efteråret at søge efter en profil som kunne servicere det danske marked, men som samtidigt også har en klar international tilgang, og i Jonas mener vi, at vi har fundet netop denne profil. Hans CV og knowhow passer perfekt til den opgave,” siger Oliver Grundahl, CEO i Ivan Grundahl, i en pressemeddelelse.

Jonas Østerby har tidligere bestredet stillingen som International Sales Manager for brands som Barbara I Gongini og Monarc1, og han har i den sammenhæng primært arbejdet fra internationale showrooms. Netop det internationale aspekt har været vigtigt for Ivan Grundahl, da det skal bidrage til at udvikle brandet.

”Vi er sikre på at Jonas´ internationale tilgang er vejen frem for huset Ivan Grundahl, samt at Jonas samtidigt vil være fuldt i stand til at tage en kærlig hånd om vores kunder på hjemmemarkedet, som naturligvis er meget vigtigt for os,” siger Oliver Grundahl.

Grundlægger Ivan Grundahl døde i foråret 2016, og siden da er der sket en række ændringer internt i virksomheden. Modehuset anser Jonas Østerbys ansættelse som et vigtigt led i arbejdet med at eksekvere brandets idé fra tanke til levering. Det er første gang at Ivan Grundahl ansætter en person, som er dedikeret til internationalt salg, og trods en god international repræsentation, ser virksomheden store vækstmuligheder med det nye setup.

Jonas Østerby glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer:

”Jeg ser frem til at videreføre husets arv og deltage i arbejdet med at få brandet ført videre i den rette ånd. Jeg er overbevist om, at Ivan Grundahl har et stort internationalt potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse i samarbejde med resten af det fantastiske hold” siger den nye salgschef.

Ivan Grundahl blev etableret i 1973. I dag bliver kollektionen vist i: København, Paris, Oslo, Moskva, New York og Los Angeles, og bliver solgt i over 25 lande på verdensplan. 

"