Menu

Lær at tarifere korrekt, og undgå toldproblemer

Den 3. og 10. december inviterer DM&T og Toldkonsulenterne I/S til tariferingskursus. Her lærer du at tarifere korrekt, så du kan optimere din virksomhed, undgå at komme i toldmyndighedernes søgelys og måske endda spare på budgettet. Kurset er gratis for DM&T's medlemmer og afholdes i både København og Herning.

Foto: StellrWeb on Unsplash
Foto: StellrWeb on Unsplash

27. november 2019

Dansk Mode & Textil inviterer til tariferingskursus i samarbejde med Toldkonsulenterne I/S. Bliv klogere på, hvordan du tariferer din virksomheds produkter korrekt, så du undgår at komme i toldmyndighedernes søgelys. Undervejs vil der blive givet eksempler på tarifering af bestemte tekstilvarer og kursisterne får mulighed for at arbejde praktisk med tarifering og stille spørgsmål.

 

Underviser er Jørn Hindsdal, konsulent hos Toldkonsulenterne, som har mere end 40 års erfaring med tarifering både i Danmark og i internationalt regi. Jørn var i en årrække leder af SKATs BTO afdeling, og han har arbejdet 14 år i Verdenstoldorganisationen (WCO), hvor han senest var vicedirektør og ansvarlig for det Harmoniserede System (HS), der danner grundlaget for Toldtarifferne i mere end 200 lande og økonomier.

 

Kurset afholdes den 3. december i København og den 10. december i Herning. Det er gratis at deltage for medarbejdere i Dansk Mode & Textils medlemsvirksomheder.

 

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

"