Menu

Minimum opruster med ny PR-frontfigur

Som led i en ny strategi har det århusianske brand Minimum valgt at opruste deres team med en ny PR-frontfigur, der skal bidrage til at styrke brandets synlighed både i København og i udlandet.

Sofie Holst Nyvold tiltræder stillingen med bred erfaring og har senest være PR-coordinator hos By Malene Birger.
Sofie Holst Nyvold tiltræder stillingen med bred erfaring og har senest være PR-coordinator hos By Malene Birger.

21. juni 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Som noget nyt har modebrandet Minimum valgt at tage PR-relateret arbejde in-house, hvor de vil arbejde på at skabe et tættere og mere tillidsfuldt forhold til pressen for at styrke brandets univers, forklarer Josef Lützen, CCO hos Minimum, i en pressemeddelelse.

I den forbindelse har Miminum valgt at ansætte Sofie Holst Nyvold, der fremover skal være brandets pr-frontfigur. Seneste har hun været PR-coordinator hos By Malene Birger, men nu får hun titlen PR- & expression responsible hos Minimum, hvor hun bliver ansvarlig for at opbygge relationer til magasiner, stylister og influencers.

Sofie Holst Nyvold skal sikre en rød tråd i Minimums stil og dermed skabe et ensartet udtryk i blandt andet kampagnebilleder, sociale medier og e-commerce. Sofie har base i København, hvor Minimum via kontor og showroom vil drive de daglige PR-aktiviteter for at synliggøre brandet i København og i udlandet.

”Minimum er et internationalt brand og har brug for, at der bliver kigget ud over Danmarks grænser. Dialogen mellem brandet og vores samarbejdspartnere på tværs af branchen er derfor utrolig vigtig,” siger Josef Lützen.

At ansætte en PR-frontfigur er et led i ny strategi, der har fokus på at øge synligheden på det internationale marked. Brandet afholder blandt andet et event i Berlin under modeugen.

Spørger man Sofie Holst Nyvold, ser hun frem til de udfordringer hos virksomheden:

”Minimum har et enormt potentiale og er en sund virksomhed med dedikerede mennesker bag. Jeg ser frem til at være en del af en ny spændende rejse, hvor jeg vil gøre mit bedste for at få brandet til at blomstre.”

 Sofie Holst Nyvold tiltrådte stillingen den 1. juni 2018.

"