Menu

Minus leverer flot 6 måneders regnskab

Minus A/S har valgt at omlægge regnskabsperioden. Derfor aflægger de regnskab efter blot seks måneder. Alligevel er det meget positiv læsning for Ikast-virksomheden.

Foto: Minus
Foto: Minus

05. oktober 2018

Den Ikast-baserede modevirksomhed Minus A/S har for nyligt besluttet at omlægge sin regnskabsperiode til et for virksomheden mere gunstigt tidspunkt. Ændringen betyder, at Minus A/S aflægger regnskab allerede efter seks måneder. Det skete pr. 30/6 2018.

Men på trods af den korte regnskabsperiode er der udelukkende tilfredshed at spore hos ledelsen, som næsten realiserer samme resultat efter seks måneder som i hele 2017.

” Vi holder fortsat snuden i sporet og følger vores strategi om ikke kun at levere stærke kollektioner til vores kunder løbende, men også at være den foretrukne basis leverandør i sæsonen med vores NOOS varer, helt målrettet” siger Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen ”Vi har et stabilt og stærkt hold af dygtige kollegaer, som hver dag gør en kæmpe forskel i virksomheden. Det er en rigtig vigtig faktor ift. at fortsætte den yderst positive udvikling i resultaterne” uddyber de.

Bruttofortjenesten for de seks måneder udgør 3,9 mio. mod 6,2 for mio. hele 2017. Driftsresultatet lyder på 1,4 mio. mod 1,8 mio. hele sidste år. Resultatet før skat er på 1,4 mio. kr. for de første seks måneder sammenlignet med 1,7 mio. kr. for 12 måneder i 2017. 

Det er Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, der siden 2013 har stået bag brandet og virksomheden Minus.
Det er Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, der siden 2013 har stået bag brandet og virksomheden Minus.
"