Menu

Mød eksportrådgivere fra Tyskland, Østrig, Schweiz og Australien i løbet af modeugen

Du kan møde rådgivere fra flere tysktalende lande samt Australien i løbet af modeugen. Er du interesseret i andre lande, er Eksportrådets overordnede ansvarlige for mode og design til stede.

Drømmer du om eksport til Australien, kan du møde Eksportrådets rådgiver herfra i løbet af Copenhagen Fashion Week.
Drømmer du om eksport til Australien, kan du møde Eksportrådets rådgiver herfra i løbet af Copenhagen Fashion Week.

22. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Eksportrådets rådgivere har et særligt kendskab til de enkelte markeder og kan blandt andet hjælpe din virksomhed med at lokalisere agenter og distributører samt arrangere eksportfremstød, events og PR-aktiviteter med mulighed for 35 % tilskud. 

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week er flere af Eksportrådets rådgivere i Danmark, og du har mulighed for at møde rådgivere, som dækker Tyskland, Østrig, Schweiz og Australien i løbet af modeugen. Derudover vil Eksportrådets ansvarlige for mode og design være til stede for at dække eksport til andre lande.

Rådgiverne tilbyder at kigge forbi din stand til et uforpligtende og gratis møde af ca. 15. minutters varighed. Ved tilmelding vælger du selv, hvilke lande, du er interesseret i at høre mere om.

Rådgiverne har mulighed for at mødes eller komme forbi og besøge din stand i dagene 31. januar – 2. februar 2018. Møder på andre dage kan evetuelt aftales individuelt med rådgiveren.

Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Deadline for tilmelding er d. 24. januar 2018.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Global Teamleder for Design Lars Christiansen larchr@um.dk /tlf. 23386306.

Tilmeld dig her

"