Menu

Mød forbrugerne på Fair Festival

Vil du gene i direkte dialog med forbrugerne og fortælle dem om din virksomheds bæredygtige initiativer? Nu får du muligheden for at blive en del af Danmarks største bæredygtighedsfestival, Fair festival. Som medlem af DM&T får din virksomhed rabat.

07. februar 2022

Fair Festival er en messe for bæredygtige produkter og tiltag, som giver danskerne svar, løsninger og inspiration til vores grønne omstilling. Festivallen giver dermed adgang til Danmarks største, mest nysgerrige og proaktive bæredygtige publikum. Festivalen afholdes i fantastiske og flotte rammer på 6 lokationer i hele Danmark, helt fra Aalborg til København. Her samles det største netværk af innovative virksomheder med fokus på bæredygtige løsninger og mødes med forbrugerne i øjenhøjde.

Med andre ord får du en oplagt mulighed til at blive klogere på, hvor forbrugerne er, og hvordan de ser på din virksomhed og det arbejde, I foretager. Der er sågar mulighed for, at du kan få værdifulde input til den fremtidige kommunikation med hjem.

Den første festival-runde finder sted i Aarhus 1-3. april 2022, og din virksomhed kan være med, og som medlem af DM&T får du ovenikøbet rabat på din stand. Normalprisen er kr. 1.200 per kvm., mens som medlem af DM&T er prisen kr. 900 per kvm, og den mindste stand er 9 kvm. Derudover betaler du et obligatorisk gebyr for strøm på kr. 550.  

Fair Festival byder mode-, interiør- og livsstilsvirksomheder hjerteligt inden for og håber på stor opbakning til at skabe en forrygende festival.

Du kan læse mere i informationsmaterialet, som kan downloades nedenfor.

Vil du gerne udstille? Læs mere på Fair Festivals hjemmeside

Læs mere om dine muligheder

  • Bliv en del af Fair Festival

    pdf, 11,01mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"