Menu

Mød tre stærke profiler på vores temadag om bæredygtig forandringsledelse

Den 6. december inviterer vi til temadag om bæredygtig forandringsledelse, og som DM&T-medlem er du inviteret. Vi har hevet tre stærke personligheder ind, som giver dig de bedste forudsætninger for selv at lykkes med arbejdet.

24. november 2022

Arbejdet med bæredygtighed kan ikke drives gennem enkeltstående projekter, men skal gennemsyre hele virksomhedens organisation, strategier, budgetter og processer. Det stiller helt nye krav til de folk i organisationen, som i hverdagen har ansvaret for at drive den bæredygtige omstilling af virksomheden og sikre at virksomheden er klædt på til at imødekomme gældende og kommende lovgivning.

At sidde med det daglige ansvar for virksomhedens bæredygtighedsarbejde indebære at du er i direkte berøring med alle led i virksomheds organisation og alle dets aktiviteter. Du og dit teams beslutninger, processer, databehov, dokumentationskrav m.v. vil på den ene eller anden måde påvirke dine kollegaers arbejde og ansvarsområde, hvad end vi taler ledelse, design, indkøb, salg eller administration. Derfor er det også helt normalt at du møder modstand mod forandringer og udfordringer med at få ledelsen/ bestyrelsen med om bord. For én ting er at blive enige om en strategi, noget helt andet er at forankre den i organisationen.

Og netop derfor har vi inviteret tre af de stærkeste profiler på området til at bruge hele dagen sammen med os og skabe en workshop, der klæder dig rigtigt godt på til at skabe de nødvendige forandringer i din organisation.  

Dagens oplægsholdere

Tania Ellis, CEO for The Social Business Company, er en anerkendt foredragsholder og forfatter og har I mere end 12 år hjulpet et lang række virksomheder med at koble samfundsansvar med forretning og innovation. Tania er også kvinden bag uddannelsesforløbet Sustainable Business Change Manager, som flere af vores medlemmer har gennemført.

Mette Vinther Larsen, Professor fra Aalborg Universitet, med speciale inden for strategisk forretningsledelse og kommunikation. Hun har et dybdegående branchekendskab, og har samarbejde med DM&T både i forbindelse med forskningsprojekter og bogudgivelser med afsæt i branchen.

Kristina Vigen, ESG Specialist hos Sports Group Denmark. Kristina har hands-on erfaring med at skabe forandringer i organisationer inden for branchen. Hun deler ud af al hendes erfaringer og kommer med gode råd og praksisnær viden.

Vi glæder os til at se dig tirsdag den 6. december kl. 9.30-16.00, i Kødbyen, i København. Du kan læse mere om dagens program og tilmelde dig lige her.

Vi ses!

"