Menu

Nu åbner billetsalget til årets TOPMØDE

DM&T samler hele branchen til TOPMØDE 2022 den 3. oktober, hvor en række talere fra ind- og udland giver dig viden og inspiration til at styrke din virksomhed i en verden i opbrud. Early bird-rabat indtil 6. juli.

Præcis som i 2021 afholdes DM&T's TOPMØDE i 2022 på Villa Copenhagen.
Præcis som i 2021 afholdes DM&T's TOPMØDE i 2022 på Villa Copenhagen.

01. juni 2022

For en stund troede vi, at verden var på vej mod normaltilstande, efter corona havde stukket en kæp i hjulet. Men nej. Galopperende fragtrater, stigende råvarepriser og fortsatte corona-nedlukninger skulle vise sig blot at være starten på en lang række udfordringer, der nu også tæller vild inflation, energipriser af en anden verden og en krig på tærsklen af EU.

Kort sagt en verden i opbrud.

’En verden i opbrud’ bliver netop udgangspunktet for årets TOPMØDE, hvor vi igen beder en række talere fra ind- og udland om at sætte ord på nogle af de største udfordringer, og hvordan vi imødegår dem som branche. Vi sætter fokus på den globale økonomi, logistik, digitalisering, afsætning, markedsføring, bæredygtighed og en række andre centrale temaer, og giver dig viden, der kan sikre din fremtidige succes. Vi offentliggør løbende årets talere, og du kan godt begynde at glæde dig.

Samtidig er dagen den perfekte anledning til at netværke med dine kollegaer i branchen, og det har vi i høj grad brug for.

Køb din billet inden 6. juli og få 20 % rabat. Som medlem af DM&T betaler du kr. 1.800 i stedet for 2.250, mens ikke-medlemmer betaler kr. 2.600 mod 3.250 normalt. Alle priser er eks. moms.

Køb din billet her

"