Menu

Nu får du omfattende rabat på det digitale årshjul

DM&T har indgået en aftale med Plandisc, som sikrer DM&T’s medlemmer attraktive rabatter på det digitale årshjul. Årshjulet kan benyttes i den enkelte afdeling og på tværs af organisationen til at skabe bedre overblik over aktiviteterne.

Nu slipper du for bøvlet med at have aktiviteter fordel på flere regneark, kalendre og gule sedler. Plandisc samler alt i det digitale årshjul.
Nu slipper du for bøvlet med at have aktiviteter fordel på flere regneark, kalendre og gule sedler. Plandisc samler alt i det digitale årshjul.

06. februar 2020 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

DM&T’s medlemmer får fremover mulighed for at planlægge årets aktiviteter på en visuel og intuitiv måde. DM&T har nemlig indgået en aftale med virksomheden Plandisc, som står bag verdens første digitale årshjul. Som medlem af DM&T får du fremover 50 % rabat på alle abonnementer hos Plandisc.

Årshjulet er et glimrende værktøj, som skaber overblik over virksomhedens aktiviteter, hvilket bidrager til øget transparens og mere samarbejde i organisationen. Årshjulet kan bruges i den enkelte afdeling for at sikre, at alle årets aktiviteter og opgaver bliver disponeret rigtigt, ligesom Plandisc også kan samle aktiviteter for flere afdelinger i organisationen. På den kan man afstemme planer på tværs af afdelingerne og skabe større intern transparens. Plandisc integrerer også med Microsoft Teams og Outlook.

I DM&T benytter man allerede Plandisc som en integreret del af kommunikationsindsatsen.

”Plandisc er et vigtigt redskab for vores afdeling. Det skaber et visuelt overblik over alle aktiviteter både internt i afdelingen og for resten af organisationen, men vi bruger det også aktivt til at disponere vores redaktionelle indhold og holde styr på igangværende og kommende opgaver. Og så er det nemt at komme i gang med og bruge på tværs af afdelingen,” siger Simon Hansen, presse- og kommunikationschef i DM&T.

Plandisc har mere end 60.000 brugere i over 20 lande, og benyttes af virksomheder som ISS, Skousen og Rockwool.

Du får 14 dages prøveperiode kvit og frit, så du har mulighed for at teste Plandisc. Opret dig nu på plandisc.com

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marc Severinsen, Key Account Manager hos Plandisc, marc@plandisc.com, tlf. 5194 2414.  

Læs mere om aftalen her

"