Menu

Nyt fra Datatilsynet: Mandagsmyten og podcast

Mange virksomheder er gode til at arbejde kontinuerligt med datasikkerheden. Til at understøtte dette arbejde, anbefales det at holde øje med Datatilsynets hjemmeside, LinkedIn-side og løbende afgørelser. Derudover kan du også få GDPR som podcast.

Foto: Malte Wingen on Unsplash
Foto: Malte Wingen on Unsplash

05. november 2019

www.datatilsynet.dk kan man orientere sig om Datatilsynets nyeste afgørelser, opdaterede vejledninger og andre relevante nyheder. Her følger en kort opsummering af nogle af de seneste indlæg på siden. 

GDPR som podcast

Datatilsynet har lanceret en podcast, som skal hjælpe mindre virksomheder med at få overblik over reglerne. Der er planlagt 15 episoder, som tager udgangspunkt i forskellige emner. 

Sproget er let og forståeligt, og Datatilsynet har forsøgt at lave en kort præsentation af de forskellige problemstillinger, som man kan arbejde videre med og fordybe sig i i de skriftlige vejledninger. 

Læs mere om podcasten, og hvor du finder den her.

Mandagsmyten fra Datatilsynet

Følg Datatilsynet på Linkedin. Her poster Datatilsynet hver mandag, det de kalder for Mandagsmyten, hvor virksomhedens almindelige hverdagsproblemstillinger er oppe at vende. Du kan blandt andet blive klogere på, om det er tilladt at uddele deltagerlister på seminarer, gemme oplysninger i sin telefonbog eller indsamle data om allergi og religiøse hensyn i forbindelse med menuen. 

Datatilsynet sætter med 'Mandagsmyten' fokus på problemstillinger om databehandling og -indsamling.

"