Menu
JOOR lancerer Snapshot:

Nyt værktøj skal give bedre data-visualisering

Med Snapshot giver DM&T’s samarbejdspartner JOOR brands mulighed for at holder styr på relevante data i realtid. Samtidig lancerer JOOR et samarbejde med Mellemøstens største luksus-retailer.

JOOR lancerer nu Snapshot. JOOR er Dansk Mode & Textils samarbejdspartner, hvilket er ensbetydende med medlemsrabat.
JOOR lancerer nu Snapshot. JOOR er Dansk Mode & Textils samarbejdspartner, hvilket er ensbetydende med medlemsrabat.

06. juni 2019

DM&T’s samarbejdspartner JOOR tilbyder medlemmerne adgang til deres omfattende platform, hvor du kan finde og skabe kontakt til nogle af verdens førende retailere, udarbejde og vedligeholde dine linesheets og holde styr på alle relevante data ét sted. Endda med medlemsrabat.

JOOR har lanceret en ny feature, kaldet Snapshot. Den giver dig et visuelt overblik over alle relevante data ved hjælp af overskuelig visualisering, så du til enhver tid kan holde styr på, hvilke retailere der sælges bedst, hvilke produkter der performer og andre nøgleforhold i din forretning. Alt sammen i realtid.

”Snapshot kommer til at spare os tid og give os et klart live overblik over vores bestsellers og totale salg. Det giver os mulighed for at tilpasse vores salgstilgang i realtid og fokusere på styles, der optimerer omsætningsvæksten,” siger Angelique Bardelli fra Yves Salomon, som netop er begyndt at bruge Snapshot.

Herunder kan du se, hvordan Snapshot fungerer i praksis.

JOOR Snapshot lader dig overskue en mængde data på en nem måde i realtid.

Samtidig kan JOOR oplyse, at de netop har indgået et samarbejde med den største luksus-retailer i Mellemøsten, Al Tayer Group, som blandt andet river forretning i Oman, UAE og Saudi-Arabien. JOOR skal understøtte forretningen i retail-delen af Al Tayers forretning, men det er ikke ensbetydende med, at indkøberne forsvinder.

”Vi erstatter ikke indkøberne. Vi giver dem de værktøjer og den data, de behøver for at foretage smartere valg og blive mere effektive,” siger JOORs CEO, Kristin Savilia, til Women’s Wear Daily.  

Læs mere om Dansk Mode & Textils aftale med JOOR her:

"