Menu

Persondata: DM&T giver dig løsningen

Nedtællingen er i gang. Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018, og der venter virksomhederne en stor opgave med at sørge for at overholde de regler, der gælder for indsamling og behandling af persondata. Men branchens virksomheder kan tage det helt roligt. DM&T er på vej med en enkel løsning, der gør det nemt at arbejde med persondata i praksis!

Dansk Mode & Textil hjælper branchens virksomheder med få styr på Persondataforordningen.
Dansk Mode & Textil hjælper branchens virksomheder med få styr på Persondataforordningen.

08. februar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I Dansk Mode & Textil ser vi altid på, hvordan vi kan skabe endnu større værdi for vores medlemmer, og derfor lancerer vi snart en løsning, der afhjælper en af tidens helt store udfordringer.  Persondataforordningen giver i øjeblikket mange virksomheder grå hår i hovedet, og derfor udarbejder Dansk Mode & Textil pt. en overskuelig og praktisk værktøjskasse, som indeholder oplysninger om alt det, man skal bruge, når man i virksomheden skal implementere persondataforordningen.

 

Dansk Mode & Textilss advokater Camilla Christensen og Michael Lund-Nielsen har sammen med digital rådgiver Jakob Simmelkjær udarbejdet en særlig e-bog, som hjælper medlemsvirksomhederne trin for trin og forklarer Persondataforordningen på en enkel og anvendelig måde. Alle relevante dokumenter vil være tilgængelige som download direkte fra E-bogen, og vi har samtidig udarbejdet en udførlig Q&A med svaret på de hyppigste spørgsmål.

 

Dermed bliver Persondataforordningen lettere at implementere på en overskuelig og ganske gratis måde for Dansk Mode & Textils medlemmer.

 

E-bogen udkommer omkring 1. marts 2018, og umiddelbart herefter inviterer vi til workshop i Herning og København, hvor Dansk Mode & Textils medlemmer gratis kan få vejledning i, hvordan dokumenterne skal udfyldes og implementeres i virksomhedens praktiske arbejde.

 

Hold øje med Textuelt for mere nyt om E-bogen. 

"