Menu

Peter Jensen begiver sig ud på nye eventyr

Der sker store ændringer hos Peter Jensen. De har nemlig valgt at sælge virksomheden, og Peter Jensen selv stopper som designer. Han har takket ja til en akademisk stilling i USA, mens han fortsat skal fungere som konsulent til brandet.

Peter Jensen tiltræder allerede den nye stilling den 1. august 2018.
Peter Jensen tiltræder allerede den nye stilling den 1. august 2018.

31. maj 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Efter 18 år i modebranchen vil det London-baserede modebrand Peter Jensen, som vi kender det i dag, lukke ned. De har nemlig fået mulighed for at sælge brandet til den koreanske investor Pastel World, og selv mener virksomheden, at det er tid til at træde tilbage og overveje nye projekter. Det skriver de en pressemeddelelse.

Produktionen af alle kollektioner ophører med øjeblikkelig virkning og der vil ikke være flere catwalk shows. Pastel World vil fremadrettet drive virksomheden i Korea og åbne nye butikker.

På den måde vil Peter Jensen som brand leve videre, bare på anden vis. Samtidig har modevirksomheden doneret tøj fra de gamle kollektioner til forskellige kunst- og akademiske institutioner verden over.

Får ny stilling i den akademiske verden
Selv meddeler designeren, at han med stor stolthed flytter til Atlanta for at besidde en akademisk fuldtidsstilling på universitet Savannah College of Art and Design fra den 1. august 2018. Her kommer han til at drive både bachelor- og masterafdelingen som Associate Chair of Fashion.

Peter Jensen og forretningspartneren Gerard Wilson vil dog fortsætte med at rådgive om brandets udvikling i Korea.

I pressemeddelelsen benytter de to herrer lejligheden til at udtrykke deres taknemmelighed for den støtte og velvilje, som de igennem årene har modtaget fra modeindustrien, medierne og ikke mindst deres medarbejdere. I pressemeddelelsen skriver de:

”Vi kunne ikke have gjort det uden alle dine venlige mennesker, der har elsket og plejet os og værdsat vores unikke vision! Oprigtigt tak. En særlig tak går også ud til alle de mennesker, der har arbejdet for Peter Jensen: studie. Gerard og Peter elsker hver og en!"

"