Menu

Première Vision flytter messetidspunkter

Fra 2021 er der ikke længere messe i Paris i september. I stedet skal du nu besøge Première Vision i januar/februar og juli

Foto: Première Vision
Foto: Première Vision

20. februar 2020 Af As Øland , aso@dmogt.dk

Måske skal du fremover til at ændre sommerferieplaner, for fra næste år bliver efterårsudgaven af Première Vision flyttet. Fremover afholdes den cirka to måneder tidligere end normalt, så den kommer til at ligge i starten af juli, hvor mange danskere holder sommerferie.

Det er nu ikke for at genere danske familiers ferieplaner, at messen ændrer kalender. Det sker for at imødekomme en branche, hvor det ofte er svært for designere at nå at færdiggøre kollektioner og produktion, når messen først ligger i september.   

Premier Vision har dog ikke grebet det ud af den blå luft. I slutningen af 2019 udførte IFM – Institut Français de la Mode – nemlig en undersøgelse, hvor 1.765 professionelle blev spurgt til deres behov.

Så fremover skulle det altså nu være muligt at komme til messe i juli og alligevel nå at blive færdig med A/W-kollektionerne i tide. Så må sommerferien vente.

Première Vision Paris' datoer i 2021 er som følger: 

Vinter - 2. - 4. februar
Sommer - 6. - 8. juli

"