Menu

Revolver udvider med ekstra messedestination

Denne sæson er den foreløbigt sidste, hvor Revolver lader sig begrænse til én messedestination. Fremover vil arrangørerne udvide, så der bliver tale om to integrerede messer i Øksnehallen og Forum.

Revolver, som vi kender den i dag, har hidtil været afviklet i Øksnehallen.
Revolver, som vi kender den i dag, har hidtil været afviklet i Øksnehallen.

07. august 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I takt med at de første messebesøgende gik gennem dørene til Øksnehallen lod Revolvers grundlægger og kreative direktør Christian Maibom nyheden om, at Revolver fremover vil blive afholdt på to destinationer, sive. Dermed vil Revolver allerede fra den kommende sæson byde på to integrerede messer, som bliver afviklet i de nuværende rammer i Øksnehallen og i Forum, hvor Christian Maibom tidligere har drevet Gallery-messen.

Revolver har alle dage haft fokus på de skandinaviske brands, og det ændrer det nye initiativ ikke på. Og det giver ifølge Christian Maibom rigtig god mening:

“Der er et stadigt og stort internationalt fokus på Skandinavisk mode, men tillige også på vores livsstil, kunst, møbeldesign, gastronomi, samfundsmodel og evne til grøn omstilling. København er på vegne af Skandinavien en fantastisk eksponent for alt dette. Det skal vi som branche formå at udnytte i endnu højere grad ved blandt andet at inddrage byen og den skandinaviske livsstil, når vi inviterer til modeuge,” siger han til Fashion Forum.

Revolver vil markedsføre de to messer under ét, ligesom man vil binde dem sammen med shuttle service og metro. Og selvom der bliver tale om to messer, vil håndtering af gæster og registrering også være fælles. 

"