Menu

Sandgaard udvider med ny plus size-linje

Tøjvirksomheden Sandgaard, der netop er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen, udvider nu produktsortimentet med ny en tøjlinje til plus size-segmentet, hvor der er blevet skruet ekstra op for eksklusiviteten.

Sandgaards nye tøjlinje Gozzip Black.
Sandgaards nye tøjlinje Gozzip Black.

29. januar 2019

Stor efterspørgsel og salgsfremgang på tværs af markeder har resulteret i, at den nykåret Gazelle-virksomhed Sandgaard udvider produktsortimentet med en ny tøjlinje, der tager et skridt opad på prisstigen.  

Brandet hedder Gozzip Black og er et supplement til det allerede eksisterende plus-size brand Gozzip. Længe har den Ikast-baserede tøjvirksomhed haft et ønske om at afprøve kræfter med en ny designstil, hvor der i højere grad bliver kræset for materialevalget.

Vil værne om det eksisterende brand
”Der er en væsentlig grund til at køre den nye linje ind under vores eksisterende brand, Gozzip,” lyder det fra Lars Sandgaard, som er CEO i Sandgaard. 

Ifølge ham ville etableringen af et helt nyt brand nemlig kræve, at modevirksomheden skulle formidle kontakt til nye sælgere og distributionskanaler, hvor de på den her måde kan værne om det, de allerede har:

”Vi har prøvet at have en portefølje med flere mærker, men for mange mærker, og på et tidspunkt blev vi nødt til at skære nogle fra, simpelthen for at koncentrere vores fokus, hvilket har boostet vores salg gevaldigt,” siger han.

Derudover er Sandgaard-teamet blevet mødt med mange forespørgsler fra deres forhandlere, som har bemærket, at deres kunder faktisk går efter de dyrere, men mere kvalitetsbevidste varer.

”Vi synes derfor, at det giver god mening at lancere linjen nu,” tilføjer Lars Sandgaard.

Adskiller sig fra konkurrenterne
Der er blevet skruet op for eksklusiviteten og dermed prisniveauet, hvilket der også er en anden god grund til. Ud over en stigende efterspørgsel fra forhandlere både i ind- og udland er lanceringen af den nye linje nemlig også en måde at adskille sig fra konkurrenterne på.

”Blandt de aktører, der laver tøj til plus size-segmentet, er det kun få, der har valgt at fokusere på lidt dyrere, kvalitetsbevidste varer, og allerede på nuværende tidspunkt kan vi konstatere, at Gozzip Black er blevet taget godt i mod,” siger Lars Sandgaard og fortsætter:

”De af vores kunder, der har set den nye kollektion, har købt godt ind,” tilføjer han og understreger, at teamet derfor har store forventninger til den nye tøjlinje.

Foruden Gozzip Black og Gozzip står Sandgaard også bag mærkerne NAIS, Studio Clothing, og Sandgaard.

"