Menu
Sidste chance for tilmelding:

Find nye producenter i Tyrkiet

Første markedsbesøg var en stor succes, og nu gentager vi den. Vil du med til Tyrkiet med henblik på at finde nye producenter, er det ved at være sidste chance. Deadline for tilmelding er mandag den 31. januar.

26. januar 2022

Efter det succesfulde fremstød i slutningen af sidste år, hvor en gruppe danske virksomheder besøgte producenter i Istanbul og Izmir, har vi besluttet at gentage turen igen til marts. Vi er allerede en del tilmeldte, men der er fortsat plads til flere. Men du skal være hurtig, for vi nærmer os deadline.

Tilmelding skal ske senest den 31. januar via dette link. Fremstødet planlægges af Dansk Erhverv i samarbejde med det danske konsulat i Istanbul og Dansk Mode & Textil. Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til invitationen.

Få mere information i videoen nedenfor og i vedhæftede invitation.

Download invitation

  • Danish Textile Delegation: Sourcing from Turkey

    pdf, 0,63mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"