Menu

Snart kan du ansøge om 100.000 til at styrke din virksomheds digitale vækst

17. maj åbner ansøgningen til en pulje på 35 mio. som et led i smv:digital. Din virksomhed kan få op til 100.000 i tilskud til privat rådgivning, der hjælper med at realisere de digitale ambitioner.

04. maj 2022

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, e-handel eller automatisering? Den 17. maj åbner næste ansøgningsrunde under smv:digital, og din virksomhed kan ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper med at realisere jeres digitale ambitioner.

Du kan for eksempel søge tilskud til rådgivning om digital omstilling, e-handel, automatisering eller digital sikkerhed.

Hvem er tilskuddet målrettet?

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, hvordan et udviklingsprojekt inden for digitalisering, e-handel eller automatisering kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds konkurrenceevne, gribe en mulighed eller imødegå en udfordring, men som har brug for rådgivning til at komme i gang med eller gennemføre dit projekt.

Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at identificere, hvilke løsninger der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller identificerede potentiale og hvad business casen er ved at investere.

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du er sikker på at du indkøber præcist det som du har brug for og bedst muligt høster gevinsterne ved din digitale investering.

Vil du ansøge, gør du det via linket nedenfor. Da midlerne fordeles efter først til mølle-princippet, er det en god idé at have styr på ansøgningen, inden ansøgningen åbner den 17. maj kl. 9. Du kan også læse mere om puljen, krav til ansøgere mm. via linket.

"